Ale trzeba by bylo to jakos w miare szybko ogarnac, zebrac wszystkich chetnych, zrobic losowanie par, tak wiec szczescie tez sie przyda i wszystkie wyscigi na jednej wybranej miejscowce.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 29 Paź, 2007
what the f.u.c.k. ? :galy: :065:
Panowie,
tak naprawde Ci co są z warszawy,
wystarczy zapisać się do Rzemieślnika i jeździć na pojeżdżawki na słomczyn.
tu już jest zawsze jakieś współzawodnictwo, przy okazji Szaya nauczy optymalnego toru jazdy i będzie super
można sobie wtedy zrobić nieformalne zawody i sprawdzać czasy
a wszystko po Baaardzo niskich kosztach
ja oczywiście w okresie letnim i wiosennym nie pisze się na jeżdżenie po słomczynie bo szkoda mi samochodu i lakieru.. ale w zimie będzie tam fajnie
a tymbardziej ze chyba wszyscy mamy autka z napędem na przód wiec nikt nie będzie miał przewagi
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 29 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Mick: Ale pomysl dotyczy czegoś troszke innego.
no to czego dotyczy?
wcześniej koledzy pisali o tym że nie lubią wyścigów na 1/4 ja też w sumie nie lubie.. dla mnie to też nie sport,
ale ze świateł lubie czasami jakiegoś typka np w BMW (bez urazy PiTT ) pogonić.. ale tylko do 120-130 max..
raz mi się w sumie zdażyło ścigać się z dziewulskim.. no i raz Michałek przycioł mnie jak ścigacze goniłem ze świateł
a HHC...
jak już naprawde chcecie coś takiego zrobić to też się piszę.. ale na zasadzie np kartingu, posiedzimy, pogadamy, napijemy się czegoś zimnego i tyle, a nie jakieś rywalizacje bez sensu
że Carlos ma nowy kompresor i dowalił nam wszystkim czy tego rodzaju rzeczy
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 30 Paź, 2007
Mick: tzn chlopakom chodzi o bezposrednią rywalizacje na zasadzie pierwszy wygrywa - -drugi przegrywa, a nie pomiar czasu.
OK tor w slomczynie ma pojemnośc 6 aut.
Jak chcecie to mozecie startowac naraz, ale z doswiadczenia wiem że tym których samochody mają drogie części zamienne kolana trzasną w polowie prostej startowej
Jakoś sobie tego nie wyobrażam...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...