Zainspirowany swoja innoscia i postem w "o wszystkim i o niczym" wpadlem na pomysl ze moze bysmy zrobili takie nasze male WNO? wybrali bysmy najszybszego hot-hatcha w Wawce.. Zasady by byly mniej wiecej takie ze scigamy sie na jeden miejscowce (proponuje FR, chyba dla wszystkich blisko, dzisiaj bylem asfalt suchutki i super trakcja), pary sa wybierane losowo. Wiadomo jak ktos ma pecha to trafi na kogos mocnego, ale to jest chyba najbardziej sprawiedliwy sposob. Ja tam szans nie mam ale dla fanu chetnie sie poscigam w dobrym gronie (chociaz jak pokazalo tegoroczne WNO nie zawsze wygrywa najszybszy i najmocniejszy).
Co o czyms takim sadzicie??
P.S. Tylko nie piszcie ze jestem inny (zwlaszcza Jimek i Michal:P )
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Śro 22 Lis, 2006
Barto, ja juz to proponowalem w sierpniu.... ale nie spotkalo sie z odzewem... chociaz jak niektorzy twierdzili ze zabawa byla w trakcie realizacji....
Generalnie ja popieram, tylko ze na wiosne.
Dzis jak ostro wystartowalem na zielonym to trakcji szukalem do polowy drugiego biegu...
Dzieki Ci Krzysiu bo juz myslalem ze tylko ja mam takie pomysly i jestem siakis inny:P no to moze zrobimy winter edition? w zime nie zawsze jest slisko ...
Ale... ale przez to moga pasc fajne i zaskakujace wyniki ktore bedzie mozna pozniej zweryfikowac na wiosne bo nie bedzie sie liczyla moc i moment ale takze umiejetnosc dobrego ruszania i technika...
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
w wintercup juz zglaszam moja obecnosc. jak bedzie snieg wpadne do wawy malarem was naklepac
wracajac do tematu byla taka opcja i niby cos sie dzialo w tym kierunku ale jednak sie nie doczekalismy
_________________ ...wspomnienia wracaja...
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 22 Lis, 2006
juz dawno taki byl pomysl. spoko, byle by slisko nie bylo, i chayenna
w sumie mialem na mysli jakis bardzo bliski termin! np za godzine jak jest taka pogoda jak ostatnio to na FR jest suchutko i jest super (dzisiaj sprawdzalem), najlepiej dopoki nie spadnie snieg i jest w miare cieplo
Peugeot 206GT:
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006
FreeMan napisał/a:
Barto, ja juz to proponowalem w sierpniu.... ale nie spotkalo sie z odzewem... chociaz jak niektorzy twierdzili ze zabawa byla w trakcie realizacji....
Generalnie ja popieram, tylko ze na wiosne.
Dzis jak ostro wystartowalem na zielonym to trakcji szukalem do polowy drugiego biegu...
Pamietam ze lenny tez byl chetny... tak Michale?
Misiu kolorowy.. przeciez byl odzew... tylko jak wszyscy zaczeli sie umawiac to polowa nie mogla bo terminy a polowa miala auta nie skonczone lub niekompletne.
Krzysiu, a nie objechałem...!?!?!? 3 razy, wszyscy widzieli..... heheh:]
HHC dobrym pomysłem jest ale na wiosnę... może przytulę clio jakieś do tego czasu, Morgan mnie tak namawia...:]
i ta myśl nie odchodzi ode mnie już ani na chwilę
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!