FreeMan wrzucaj toyki.
To bedzie lightowa zmiana w porownaniu do tego prucia tego cifa.
Kuzwa, normalnie mnie to rozwala. Praktycznie seryjne clio w pelnym wypasie jest dla niego za duzym przeciwnikiem po pruciu wszystkiego i wstawianiu plexi.
To jest street, wiec po wszystkim pojezdzcie na stacje diagnostyczna i ciekawe czy cif przejdzie przeglad.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007
dzik napisał/a:
Kuzwa, normalnie mnie to rozwala. Praktycznie seryjne clio w pelnym wypasie jest dla niego za duzym przeciwnikiem po pruciu wszystkiego i wstawianiu plexi.
To jest street, wiec po wszystkim pojezdzcie na stacje diagnostyczna i ciekawe czy cif przejdzie przeglad.
Przeciez ten cif to nie jakis ultra wypas, seryjnie 1.6 150koni w b-serii, samochod ma ze 20 lat - niewiadomo w jakim jest stanie, vs pachnące salonem clio.
Czym tu sie podniecać dziku? Clio ma wiekszy motor,produkuje wiecej mocy w całym zakresie - ma prawo jechać rownie szybko i szybciej.
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
eM napisał/a:
dzik napisał/a:
Przeciez ten cif to nie jakis ultra wypas, seryjnie 1.6 150koni w b-serii, samochod ma ze 20 lat - niewiadomo w jakim jest stanie, vs pachnące salonem clio.
Czym tu sie podniecać dziku? Clio ma wiekszy motor,produkuje wiecej mocy w całym zakresie - ma prawo jechać rownie szybko i szybciej.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No to zmienai zupełnie postać rzeczy mocowo jest tak samo, a wagowo civic jest znacznie do przodu przez wyprucie, wiec znów potwierdza się ze clio ma mocne 170 km i naprawde super hula
eM, ja sie smieje z Hondziarzy ktorym izzy jest przykladem.
Jak robilem niskie 14-tki pelno wypasnym clio to bylo 1002 powody dlaczego pomiar byl do dupy. I teraz jak wychudzony cif, nie seryjny, odciazaony wg mnie poza granicami rozsadku jesli chodzi o ulice nie moze sobie poradzic z clio to beda weryfikacje tego stanu az do skutku.
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Prezesiak napisał/a:
Czy to na pewno to samo clio, z ktorym ja sie scigalem?
napewno ,napewno... ale w tej specyfikacji sie nie scigalismy jeszcze.
JIMEK [Usunięty]
Krzysiek. Wierze w to co mowisz. Ale... Ja dalej swoje. Zakladajac ze nic sie u niego nie zmieni (watpie) ufam ze go klepniesz na 400 (tylko zaraz bedzie gonil, a Ty nie masz komfortu psychicznego i nie mozesz popelnic bledu). Wiec pojedz na toykach i bez kanapy, nic takiego, paliwo jak pisalem, i objedz go nie o centymetr tylko o dwie dlugosci. Ktos nagra filmik, (zarymuje) i nie bedzie watpliwosci.