auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 Clio Sport vs. Fabia vRS (188km i 410nm)
Dzis ustawilem sie z kolega o nicku vRS z sr.pl.
Bylo to nasze drugie spotkanie, no i tym razem mial on nadziej ze mnie zmasakruje.
Jego Fabia przeszla gruntowna modernizacje w firmie CompSport a tu jest pare słow o niej http://www.streetracing.p...t=45935&start=0 (nie trzeba miec konta na sr.pl)
Najpierw z miejsca.
Biegi
1 - jedna dlugosc dla mnie
2 - dwie dlugosci dla mnie
3 i 4 - 3 dlugosci dla mnie
Przy moim gorszym starcie wszystko zmienialo sie o jedna dlugosc.
Z rolki .
od 60 - 180 - 2 dlugosci dla mnie
od 90 - 180 - 1 dlugosc dla mnie
od 110-180 - rowno
Michal (vRS) był w ciezkim szoku, ze ja zaledwie po przyroscie 7 koni i 11nm wyraznie odjezdzam mu gdy on ma 30 koni i 40nm wiecej. No i widac bylo niestety po jego minie ze spodziewal sie zupelnie innego wyniku.
Zupelnie zapomnialem ze po godzinie sciganie sie , dorwal nas seicento turbo (1.2T) ktore ze startu zatrzymanego odjechalo mi na 3 dlugosci, a z rolki dostalo ode mnie za 3 dlugosci.
Wlasciciel mowil ze sc jeszcze niehamowane, ale w srodku bylo tak jak u Barto.
Mialo jakies napisy na boku z adresem strony www. Kolor zloty .
Zna ktos to ??
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Pią 24 Sie, 2007, w całości zmieniany 2 razy
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007
no no brawo
kurcze troszke zazdroszcze ustawek..... oj mam nadzieje,ze jeszcze kiedys sprobuje swoich sił
Przeczytałem opis killa na streetracing. Gość od Fabii się nie napinał, napisał szczerze o tym, że został naklepany, pochwalił clio... Jednym słowem ładnie się zachował. Myślałem, że to jakiś burak, ale chyba się myliłem co do niego.