FreeMan, grasz nie fair, siedzac na skorzanym stolku dmuchajac sobie klima w twarz i sluchajac dobrej muzy miales lepsze warunki do szybkiej zmiany biegow.
dobre! hehe
tylko niestety na sr wychodzi ze honda wszystkich zmasakrowala i tego nie rozumiem...
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Czw 30 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
dzik napisał/a:
FreeMan, grasz nie fair, siedzac na skorzanym stolku dmuchajac sobie klima w twarz i sluchajac dobrej muzy miales lepsze warunki do szybkiej zmiany biegow.
dobre! hehe
tylko niestety na sr wychodzi ze honda wszystkich zmasakrowala i tego nie rozumiem...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Dzieki Rekin.
Z tego co czytam musicie sie drugi raz ustawić i już.
_________________ Samochody to ZUO!
JIMEK [Usunięty]
pier.dol konwenanse. pojedz troche lzejszy. zatankuj se vpowera dzien wczesniej pojezdzij na nim troche, pojedz na oparach bez kanapy i nie unos sie honorem. wazne zeby wygrac a nie zeby potem mowic 'ale przegralem z kanapa a moglem...' trzeba troche pomoc juz zapinajacemu clio
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Napisane jest na sr iVT czyli zelazko.
Marcel [Usunięty]
a powiem wam szczerze ze odkad jestem na waszym forum to nabralem wielkiego szacunku dla miedzy innymi clio sport !!!! kiedys w mojej głowie była tylko Honda Honda i Honda i nic innego sie nie nadawało i jestem w stanie zrozumiec Hondziarza, ale wiem ze zyje jednak w bledzie
poza tym swietnym tematem była dla mnie jazda 405Mi16 - lepsze od VTEC'a i mam nadzieje,ze Free zaprezentujesz mi jak lata Clio bo brzmi cudnie
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
pier.dol konwenanse. pojedz troche lzejszy. zatankuj se vpowera dzien wczesniej pojezdzij na nim troche, pojedz na oparach bez kanapy i nie unos sie honorem. wazne zeby wygrac a nie zeby potem mowic 'ale przegralem z kanapa a moglem...' trzeba troche pomoc juz zapinajacemu clio
Jim jade na takim setupie jak teraz jestem. nic nie zmieniam, bo i tak na 1/4 go pojade.
Loko napisał/a:
A jak nie to np zapas mozna wywalic, nie bedzie tego widac ,a zawsze pare kg
tej czesci mojego samochodu nie mam od roku
Marcel 08 napisał/a:
i mam nadzieje,ze Free zaprezentujesz mi jak lata Clio bo brzmi cudnie
Smieszny gosc z tego izzy.. bylem tam na miejscu razem z Freemanem i wcale ta honda nie masakrowala wszystkich.. moim skromnym zdaniem na 400m Freeman pojechal wszystkich.. Ale mysle ze nastepna ustawka rozwieje wszelki watpliwosci.. Freeman daj znac kiedy bedziecie sie scigac bo moze ja tez..
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg