Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
streetracing z dreszczykiem
Autor Wiadomość

pcs 
dodatkowe kategorie

auto: volvo 240 turbo
silnik:: B204gt
moc: 200km

Wysłany: Pon 13 Lip, 2009   

moim zdaniem trzeba bylo zadzwonic na polcje i powiedziec ze powoduje zagrozenie ruchu drogowego i wymachuje czyms co przypomina pistolet. Moze by przykozaczyli tez policji i dostali po lodzie (jeden 2 kulki a drugi z automatu ...).

niemniej madrze sie zachowales, szkoda ze w Polsce ciagle takie akcje sie dzieja, choc mysle ze w USA mogles dostac serie przed zagadaniem :)

Jacek 
Idź na zakupy!

auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km

jakieś tam podobieństwo odnajduję mimo wszystko, tylko idź na solar bo coś blado przy ziomku wyglądasz.. :rotfl: :rotfl:

pP 
A gdyby tak Jimek...

auto: MZA
silnik:: D1BCcuX
moc: 232km

o kutwa leżę i kwicze!!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Maciusiowy 
Powiedź cos śmeisznego...

auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km

okular gites :rotfl:

Janusz 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km

lol..... i wow..... PCS.... u nas z pałami niestety ciężko narazie, zazwyczaj chłopaki w takich sytuacjach nic nie robią ;/
mojemu klientowi ostatnio zakosili furę pod kinem w krk. Jakas tam corolla d4-4 2003 rok....
no to koleś poszedł na policje, no i bal bla bla... od 22 do 2 rano tam z panami....

na następny dzień do kumpla (jego notes był w samochodzie) tego gościa zadzwonił telefon ze jak chce odzyskać samochód to żeby się z nimi skontaktował. no to on bezradny znowu poszedł na policje a pan policjant go pyta czy ma jakieś znajomości w świadku przestępczym, bo jak nie, to oni mu mogą dać namiary na kogoś. A ten mu odpowiedział tylko ze gdyby miał znajomości w świadku przestępczym to bym im dupy nie zawracał i samochód miałby już z powrotem, gliniarze na papa powiedzieli mu jeszcze żeby się przejechał do takiego jednego pobliskiego dużego składu części używanych, bo jego samochód tam już może być rozkręcony.

To ja pie$#%*# taka policje jak oni wiedza gdzie sa dziuple i kto jest powiązany a i tak nic nie robią.

Generalnie koleś miał AC i olał sprawę, głownie zależało mu na pracy magisterskiej która miał w samochodzie

OSKAR 
tylko nie ta małpa w czerwonym

auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km

Janusz napisał/a:
głownie zależało mu na pracy magisterskiej która miał w samochodzie

Odzyskał prace??

Wiadomo jak to jest z pałami.

Mój kumpel taki właśnie z takich klimatów ciemnych ;d miał Jeepa Czirokeza na WPR-ach i kiedyś mu zgarnęli, na policji mu powiedzieli,ze przecież sam to sobie ogarnie.a on chciał po prostu zgłosić,bo musiał.Skończyło się tak,ze po niecałych 6 godzinach stal umyty pod domem ;d A potem nakleił sobie naklejki nad zamkami: "Zanim złamiesz zamek - pomyśl o bliskich i rodzinie" jakoś tak to chyba szlo :) Wiejec nie miał problemu ;d

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

OSKAR napisał/a:
Janusz napisał/a:
głownie zależało mu na pracy magisterskiej która miał w samochodzie

Odzyskał prace??

Wiadomo jak to jest z pałami.

Mój kumpel taki właśnie z takich klimatów ciemnych ;d miał Jeepa Czirokeza na WPR-ach i kiedyś mu zgarnęli, na policji mu powiedzieli,ze przecież sam to sobie ogarnie.a on chciał po prostu zgłosić,bo musiał.Skończyło się tak,ze po niecałych 6 godzinach stal umyty pod domem ;d A potem nakleił sobie naklejki nad zamkami: "Zanim złamiesz zamek - pomyśl o bliskich i rodzinie" jakoś tak to chyba szlo :) Wiejec nie miał problemu ;d

Fajnych masz kumpli, zwroce sie do Ciebie jak mi cos zginie ;)

OSKAR 

To bylo dawnooooooo dawnooooo temu ;d ;d Teraz ja już nie pije,a oni pewnie tez bo część rodziny i część siedzi ;d ;d

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

OSKAR napisał/a:
Mój kumpel taki właśnie z takich klimatów ciemnych miał Jeepa Czirokeza na WPR-ach i kiedyś mu zgarnęli, na policji mu powiedzieli,ze przecież sam to sobie ogarnie.a on chciał po prostu zgłosić,bo musiał.Skończyło się tak,ze po niecałych 6 godzinach stal umyty pod domem A potem nakleił sobie naklejki nad zamkami: "Zanim złamiesz zamek - pomyśl o bliskich i rodzinie" jakoś tak to chyba szlo Wiejec nie miał problemu

A oni w katowicach tez działaja? Zapytaj sie, moze wiedza gdzie jest moje radio :)

OSKAR 

Hahahahaha ;d ;d w lublinie na pewno nie działają ;d ;d bo moje radio i CB i kilka ciuchów tez tam zostało ;d No i szyba oczywiście ;d

Jacek 
Idź na zakupy!

auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km

no to wrzucę romowe spotkania trzeciego stonia również:
jakieś 12-15 lat temu do mojego ojca przyjechał cygan z żoną i ochraniaczem na komputerową geometrię w celu sprawdzenia używanej S klassy. Piekna ESKA miała być prezentem dla jego żony. Sprawdziliśmy auto było ok więc koleś pojechał sobie je kupić.
Po 40 minutach gdy już zapomnieliśmy dziwaczne postaci znienacka zjawili się pod warsztatem na pełnej piździe. S klasse ostrzelana z prawego boku i ogólny stan całego furexa pozostawał wiele do rzyczenia, pourywane lusterka , błoto ogólnie szrot.
Pierwsze jak wparowali do warsztatu zaczęli coś tam kląć po swojemu i złapami do mojego starego.
Ochraniacz miał koło 2 metrów więc ogłnie popłoch był na miejscu.
O co chodził? zapytacie... ano chodziło o to że państo o śniadej skórze pojechali w umówione miejsce a tam czekała zasadzka w postaci jeepa grand cheerokie i kilku łysych panów z pistoletami. "Naszym Cyganom" jakimś cudem udało się wskoczyć do auta i najzwyczajniej w świecie spier.dolić między drzewami prosto do nas z pretensjami że to niby my ustawiliśmy ten cały bałagan.
Jeżeli ktoś nie wie, to powiem że w Bytomiu mieszka dość dużo Cyganów ale raczej nie chojraczą i jest spokój.
Po kilku dniach jak sprawa się wyjaśniła, przyjechał ów Pan do naszej firmy z przeprosinami i tuzinem podobnych opowieści z całego kraju...

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Ostro :/
Najwiecej cyganów, to ja w zarzu widziałem... Najlepsze jest jak sie wyjeżdza ze szpitala przez ich dzielnice, jak siedza na kanapach na ulicy i sie wszystkim patrza do aut...

k-mart 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km

Pudzianowi kiedys zakosili hummera.
Gdy ekipa zlodziejaszkow dowiedziala sie ze to sprzet samego MISTRZA, szybciutko przeprosili i oddali auto.

:pom: :pom: :pom:

Kamilbike 
Należe do AA

auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km

Ja slyszalem ze to byla S klassa ;) Wtedy jak to zrobili nie bylo jeszcze H2, a on raczej nie jezdzil H1 :*

martin.h 
koniec tego dobrego na dzisiaj

auto: 106 Rallye
silnik:: 1.6 8V
moc: 103km

A ja myślałem, że Insignie? :rotfl:

Odpowiedz do tematu