juz sie troche peniam co ja mam wymyslec na ewentualny kolejny odcinek bo juz wymyslilem i wykorzystalem wszystkie elementy zaskoczenia...
aha, to daewoo serio no kuva od 5lat widzialem ze 3
ogrodzenia - zalezy od okolicy, raczej nie ma ale tutaj akurat \
manual - nawet nie wiecie jak sie cieszylem jak zobaczylem ze manual pytali mnie czy napewno umiem
a tak w ogole to tak jak niektore miasta w LA uchodza za najbardzije europejskie w stanach tak rosnace ceny paliw sprawiaja ze niedlugo wszedzie bedzie tak samo nie jestem antyglobalista ale to strasznie nudne jak wszystko wszedzie jest to samo. VW juz zaczal oferowac pierwsze diesle, pojawil sie juz w cennikach yaris w wersji euro (tutaj byl sedanem dosc duzym) SMART wszedl na ameryke, a do tej pory MINI bylo ewenementem jesli chodzi o rozmiar, teraz juz sie to staje normalnie. Wiadomo ze LA to nie sa stany ale ciagle szkoda... niedlugo otworze filie Hh.org tutaj bo w ciagu roku GTI sie pojawilo strrrrasznie duzo na ulicach a ludzie sie dowiaduja co to znaczy hothatch.
dobra troche ponarzekalem....
a to skumaliscie? logo-rebus
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 11 Lip, 2008
ej chopaki a moze chcecie wykupic prawa do publikacji moich i innych killi na stronie? krotkie ocenzurowane wersje no i opis co to jest kill
mysle ze jest szansa stac sie ulubiona pozycja towarzystwa skisnialego zasadnicza atmosfera innych for
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 11 Lip, 2008
Jimek te twoje opisy po prostu uwielbiam czytac
Oby wiecej talich killim na szosie.
Poluj z aparatem na takie rodzynki
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
nice, nice I like.
pzdr dla Ciebie
komplementy bardziej Cie "łechcą" niż MarkaS3
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
nieprawda
dziekiiiiiiiii Jaaaaakaaaa za to ze ciiii sie podobaaaaaaa!!!!! super nie???????? fajniee ze napisalesss fajnie ze ktos w ogole cos napisaaaaaal juhu!!!1!!! jeaaaaaa! jestem ekstraaaaa!!!! a moze zorganizujemy czytanie moich kili publiczneeee???? sprzedamy troche biletow, wzbogacimy siee!!! duchowo!!!1 LOL
komplementy komplemenciki