auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
chetnie bym sie z nim ustawil na jakis balet lub wypad na jakies ferie.
Wydaje mi sie jest to "wybitny" czlowiek, wzbogacajacy nasz kraj wiedza i doswiadczeniem.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
NO NAPEWNO.
moja kolezanka mieszka na tym samym osiedlu co on.tylko ona na 4 pietrze,a pudzi na parteze.no i mowil jej ,ze wciaż biedak nie moze dziewczyny sobie znalesc
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Mozemy sie chwalic Pudzianem jako nasza etykieta na swiat, nie ma, uwaga podreslam NIE MA WIEKSZEGO AUTORYTETU w polsce niz Pudzian. Gdy slysze lub czytam cos o nim, pierwsze hasla ktore wpadaja mi glowy to:
honor, ojczyzna, autorytet
Jasne, kazdy znas jest grzesznikiem. ALE: Pudzian jest jak Mona-Lisa, zawsze i wszedzie na nas patrzy. Swoim wzrokiem przekazuje wartosci ktorych nie da sie uniknac, ktorych nie das sie ignorowac:
#
* wartości socjocentryczne (bezpieczeństwo narodowe , ochrona środowiska)
* wartości interpersonalne (bezpieczeństwo rodziny, lojalność)
# wartości egocentryczne - związane z dobrem Ja
* wartości intelektualne (ciekawość, mądrość, prawda)
* wartości etyczne (dobro, wiara, pobożność)
* wartości emocjonalne (empatia, miłość)
* wartości estetyczne (piękno, sztuka)
* wartości prestiżowe (status społeczny, autorytet)
* wartości perfekcjonistyczne (kreatywność, ambicje)
* wartości zachowawcze (zdrowie, życie)
# wartości konsumpcyjne
* wartości hedonistyczne (radość życia, ryzyko)
* wartości materialne (dobrobyt materialny, stabilizacja finansowa)
super Kondziu, w takim razie jest nas juz trzech:
eM od dawna wspominal, ze bardzo chetnie zapisal by sie na takowy oboz, ale ze samemu nie bardzo.
jako termin proponuje lato, wakacje
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008
a ja nie wiem ile bralem
wiem tylko ze rok temu w maju gdy trenowalem przez rok regularnie czyli 3x / tydzien, bralem na lezaco 6x 100kg w trech powtorkach. Od tamtej pory trenuje tylko ramke szlugow dziennie i ~300l browarkow rocznie
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008
nie no, jak sie chwalimy to ja przy wadze 60kg wziołem na płaskiej 95kg... ćwiczyłem jakieś 5 miesięcy, no może pól roku...:P ale jakoś nie uważam tego za dobry wynik... w ogóle to to trochę śmieszne jest...zwłaszcza jak kolesie w przerwach miedzy seriami na fajke wychodza..
100 kg to tyle ile każdy zdrowy facet powienien wycisnąć. wiadomo jednak że nie każdy ma do czynienia ze sportem, ja np się spasłem trochę i stówkę bierę max 2 razy ale ćwiczę od przerwy dopiero 2 miesiąc więc myślę że niedługo pęknie dużo więcej i będę mógł "w Placie napiąć bica"