auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 Clio Sport Vs ..
Ostatnimi czasy napatoczyło mi się kilka konfrontacji.
1. Civic Type R FN2 (znany z wyrazowa) - nadłubany (okolice 211KM).. startów było kilka... z rolki z 3 biegu przegrałem nieco o pół maski, z 2 biegu aż do końca 4 biegu dwa razy wygrana o 1,5 długości samochodu
Przez długi czas polowałem na niego aż w końcu wracaliśmy autostradą z uczelni i się udało.
2. Laguna III GT (2.0T - seria 204KM) - spod świateł do końca 3 biegu dwukrotnie moja wygrana o ponad 2 długości samochodu
3. Focus ST (prawdopodobnie seria czyli 225 KM) - dwukrotnie start spod świateł i ja z przodu o jakieś pół samochodu - UWAGA - za kierownicą piękna blondyneczka .. niestety przy wyższych prędkościach w jeździe normalnej dość mocno mi uciekała
4. Klub Hondy Śląsk miał spota u mnie w mieście i zjechało się kilka samochodów. Stali pod myjnia gdzie pracuje znajomy i sami przyszli zaproponować konfrontację. Jechałem z CIvicami Vgen B16A, VI gen B16A2 i z typeS w najnowszej budzie - wszystko kończyło się wygraną.
5. Merc C280 - spodziewałem się batów od tego Tatusiowozu ale od samego początku byłem z przodu i tak pozostało do 1,6 zł.
6. S5 - no cóż tutaj nie liczyłem na swoją wygraną w żadnym wypadku ale sprawdzić można było.. o ile z rolki z 2 biegu sam się zdziwiłem że clio nie daje początkowo za wygraną tak z miejsca quattro zrobiło ze mnie wiatrak no ale cóż trzeba zbierać na s3
7. Clio Sport ph3 - tutaj serdecznie chce pozdrowić pewnego użytkownika naszego forum i powiedzieć żeby się już nie przejmował wynikami startów z rolki zobaczymy czy na letnich kółkach będzie tak samo
suma summarum jest dobrze - clio jest szybkie ale na pewno na tym nie spocznę trzeba się zbroić bo wróg nie śpi plamy są ogromne i cały czas się zastanawiam czy wyłożyć $ ale to kwestia przyszłości
do kolekcji przy okazji trafiło tez kilka pkt karnych ale na szczęście niewiele
pzdr!
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010
Cytat:
7. Clio Sport ph3 - tutaj serdecznie chce pozdrowić pewnego użytkownika naszego forum i powiedzieć żeby się już nie przejmował wynikami startów z rolki zobaczymy czy na letnich kółkach będzie tak samo
brwinow - anjas
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Jakarti napisał/a:
Cytat:
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Jakarti napisał/a:
Cytat: