ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010 FOCUS RS II vs. S3
Piszę pierwszy temat w tym dziale ale wynik mnie dość mocno zaskoczył ale po kolei:
Jechaliśmy dziś z kolegą na rekonesans trasy GSMP w Korczynie umówiłem się z nim w centrum Bielska o 7 rano i jadę do Bielska i zjeżdżam z krajowej jedynki na Makro na zachodnią obwodnicę B-B. (jest na tej obwodnicy bodajże 6 skrzyżowań świetlnych zanim dojedzie się do tunelów) i na pierwszych światłach po zjeździe z ekspresówki akurat światła się zmieniają z zielonego na czerwone no to przycisnąłem żeby zdążyć a potem rzut oka w lusterku patrzę a tam Foka RS ale niestety zatrzymuje się. No to ja staję za zakrętem i czekam...
Patrzę Fokus wychodzi szybko zza zakrętu no to ja piz.da i do przodu no trochę dostałem ale ja ruszałem a on wolno nie jechał no i tak przelecieliśmy jakieś 150-180 przez 3 skrzyżowania i na przedostatnim dojeżdżamy i świeci się czerwone, to ja banan na ryju i podjeżdżam na prawy a koleś w tym momencie otwiera szybę i pyta:
-"Ile to ma koni?"
-A ja mówię "250"
-On odpowiada "A do dlatego to tak leci"
-Ja odpowiadam "No ale Ty masz 305" i pytam "To co sprawdzamy?"
Startowałem z pewnością że dostanę lanie chciałem tylko wiedzieć jak mocne.
I patrzę na światła i niestety w między czasie światła zmieniły się na zielone więc nie mogliśmy wystartować razem więc mówię do typa
-"To startuj nas"
-I on "3, 2, 1, poszli"
Przy starcie specjalnie patrzyłem na jego przednie koło żeby w tym samym momencie wystartować i ruszyliśmy naprawdę razem w tym samym momencie.
Ja spięte poślady i czekam na baty ale patrzę w lusterko i Focus zostaje mocno w tyle wbijam po kolei biegi które nie będę ukrywał siadły mi fajnie i w dobrym momencie. Przy odkręconej czwórce było jakieś 3-4 długości samochodu dla mnie i już przestałem cisnąć bo w tym miejscu mieć prawie dwie paczki to lekka przesada zwłaszcza że w tunelu nie widać czy ktoś się nie wlecze przed Tobą.
Nie rozmawiałem z kolesiem potem bo skręcałem na osiedle a byłem już spóźniony więc nie wiem czy on coś zjebał czy moje Audi jest takie szybkie
Ogólnie jestem bardzo zaskoczony i mocno uśmiechnięty z tego faktu że Foka dostała lanie
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM