Wysłany: Śro 31 Mar, 2010 mini oesy itp - uzywacie jedynki??
Jak w temacie:d
Zastanawia mnie czy na takiej probie jaka wklejam uzywacie jedynki?? WIem, ze ciezko porownywac bo rozne sa skrzynie, rozne charakterystyki... ja nie uzywam i zastanawiam sie czy to nie jest blad:d
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 31 Mar, 2010
Przyjmując że byłoby nawet sucho, ja bym nie używał w 2.0
za duzo sie traci przepinając na dwa i zbijajac do jeden, do tego ciężko dozować gaz na 1. Inna sprawa że mocno obrywają napędy, już wolę kopnąć ze sprzęgła po wyjściu z ciasnego nawrotu.
generalnie wiekszoc placow latam 1 praktycznie pod odcine jak widze ze mam plac to wpinam 2 i na 2 latam (dosc elastycznie u mnie chodzi od 2000 w gore )
na takiej probie z filmu widze ze 2 bym wpinal rowno i praktycznie 80% czasu tylko 2
generalnie wiekszoc placow latam 1 praktycznie pod odcine jak widze ze mam plac to wpinam 2 i na 2 latam (dosc elastycznie u mnie chodzi od 2000 w gore )
na takiej probie z filmu widze ze 2 bym wpinal rowno i praktycznie 80% czasu tylko 2
no wlasnie ja tylko ruszam na 1 i potem caly czas 2... ale gosc, ktory wygral 206ka rc wbijal jeden
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
Vlodarsky napisał/a:
samochod zbudowany tanio do upalania lubi brud i doly.
dlaczego tanio? wszystko zalezy kto do czego samochod buduje. Jedni wydaja miliony na Dakar a inni np 10 czy 20 tysi na KJS. Absolutnie nie zgodze sie z Adamem ze upalanie po dziurach i syfie to błąd. Przeciez tam sie upala auto do tego przeznaczone