auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 Re: [K] Bilsteina na tył do 106
Jaco napisał/a:
Witam
Kto ma jakieś namiary na dobry sklep z dobrymi cenami gdzie kupie bile ?
I pytanie czy lepiej kupić B6 czy B8 na tył do N grupy..
Nie ma czegoś takiego jak b6 i b8 do tyłu do saxo/106, wiec masz problem wyboru z głowy , bilstein do saxo/106 do tyłu robi tylko b8.
Ale za to dołożę Ci większy problem do wyboru, bo bilstein robi jeszcze amortyzator opisany jako motorsport Group N, jest to zdecydowanie grubszy amortyzator i ma też większą siłę tłumienia.
Tak to wygląda, po lewej oczywiście bilstein motorsport, po prawej b8
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
Z tego co pamietam to mts sprzedawał je jako b6 do ax'a, ale teraz coś nie działa mi katalg na ich stronie wiec nie wiem. Cenowo tył był nieznacznie drozszy, jakieś 50 zł.
Taki mają numer w katalogu bilsteina motorsporty na tył:
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 22 Lip, 2009
Jaco,
upewnij się że da się te motorsporty założyć na tył. Z tego co mi mówili jak moje przerabiałem a mam B8 to podobno nie do wszystkich aut pasuje ponieważ szerokość amora powoduje że on o coś obciera.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
upewnij się że da się te motorsporty założyć na tył. Z tego co mi mówili jak moje przerabiałem a mam B8 to podobno nie do wszystkich aut pasuje ponieważ szerokość amora powoduje że on o coś obciera.
Tak jest, dlatego:
Cytat:
Mozesz uderzyc tez do Kuby z rallyshop.pl; Handluje tym i ma takie motorsport zalozone u siebie...
... w XSI
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Śro 22 Lip, 2009
wtf? czym sie różni belka w xsi od tej z vts/rallye pod względem miejsca na amor?