auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 04 Mar, 2009
1. GeKo
2. Basior
3. Tomek
4. Mi
5.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 04 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
W 4Turbo mamy 150 zł brutto/h, a w ciągu godziny hamujemy 2 góra 3 auta. Jak kolega wróci z wyjazdu to popytam jak i co, ale musiałbym wiedzieć ilu będzie chętnych.
150 za godzinę to nie jest źle, bo myślę że 3-4 auta bez problemu byśmy w tym czasie shamowali (tak wnioskuje po tym co widziałem w Krakowie), natomiast 150 za pomiar jak sobie liczy Digitech i Elpigaz to stanowczo za dużo.
Powiedz mi macie nawiewy z dużych wentylatorów czy tak jak w ProjectXS taką suszarę wielką bezpośrednio na dolot?
Powiedz mi macie nawiewy z dużych wentylatorów czy tak jak w ProjectXS taką suszarę wielką bezpośrednio na dolot?
Mamy taką jakby suszarkę, która bierze powietrze poprzez dwa wentylatory z zewnątrz. Wieje praktycznie na całą szerokość samochodu.
A co do hamowanie to w grę wchodzi tylko sobota, ale nie wiadomo która. Obecnie rozpoczyna się sezon i praktycznie każdy weekend będziemy mieć jakiś wyjazd.