Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 Focus I ST vs Focus 130km vs Fiesta ST
jako, że rasta wspomniał już o pojedynku foka vs mors to nie onieśmiem się wspomnieć o innych biegach
koło siebie na początku stanąłem z foką ciacha 130KM? (nie wiem czy seria seria) m
z pozoru wydaje sie ze fiestą powinienem zamieść 20km słabszą i cięższą fokę, a tu dupa, fakt, że ze startem mialem problemy ale szliśmy równo, pierwszy raz minimalnie o maske z przodu, drugi raz rowno,
pozniej jako przedskoczek przed rasta wystartowałem z focusem I ST 170KM dragona,
tutaj bazujac na doświadczeniu z poprzedniego startu foka powinna pozamiatać, jednak pokazuje się wielki ZONK - w focusie da sie odłączyć esp ale trakcja zostaje
ściganie się było bez sensu, to tak jakby fabrycznie montowali gaz do porsche ,
u mnie w fiescie można wyłączyć całą elektronike (esp+kontrole trakcji) a w focusie nie da sie?? coś mi tu nie pasuje
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
Foka Ciacha jest bardzo zdrowo jeżdzącą "prawie" seryjną dwulitrówką. Ma kompletny wydech Borla oraz dolot AEM'a. Kierownik dobrze ogarnia i prawdą jest, że daje w sprincie radę z ST 170 co wielokrotnie było konfrontowane.
dzik, może i dla ciebie jechała jak 1.6, ale jako dupowóż idelane się sprawuje.
A tu archwilane nagranie jak się odpychał znacznie lepiej (T):
Zakręty też ogarnia (seria):
Tak w ST170 nie da sie wyłączyć TC, czyli kontroli trakcji, ESP jest wyłączalne, co dziwniejsze w seryjnym 2.0 spokojnie z przycisku wyłącza się TC, w dodatku ST ma za długie pierwsze 2 biegi - za to idealne są pod turbo
_________________ 658,94:1 - nezoP
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
rasta napisał/a:
w dodatku ST ma za długie pierwsze 2 biegi - za to idealne są pod turbo
to fakt na 1 , 2 i jeszcze przy okazji do 4rmp nic w tym samochodzie sie nie dzieje a pozniej juz jest miło od 3ki i 100km/h