auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007
wyślemy Marka - niech testuje
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
No wreszcie ktoś podjął decyzję, żeby salon ferrari w polandzie otworzyć - brakuje jeszcze kilku luksusowych marek (maserati, rolls) i już prawie będziemy cywilizowanym krajem :570:
Ciekawe na jakie promocje będzie można liczyć: komplet zimówek gratis? a może fabryczna instalacja gazowa?
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Bad-i napisał/a:
ktos w kaloszach ale jezdzacy ferrari
(ex)poseł Misztal z samoobrony? swego czasu bujał się F430.
mAbZ [Usunięty]
bart napisał/a:
No wreszcie ktoś podjął decyzję, żeby salon ferrari w polandzie otworzyć - brakuje jeszcze kilku luksusowych marek (maserati, rolls) i już prawie będziemy cywilizowanym krajem :570:
Jeśli to jest kryterium cywilizacji, to przodującym krajem na świecie jest... Rosja?
A serio, dziwne że dotąd nie było salonu Ferrari.
(ex)poseł Misztal z samoobrony? swego czasu bujał się F430.
Dalej się buja i zawsze rolada 10 000 zł w kieszeni.
mAbZ napisał/a:
Jeśli to jest kryterium cywilizacji, to przodującym krajem na świecie jest... Rosja?
To fakt, z resztą to wogóle są przodownicy w wielu dziedzinach. Chodzi plota, że w Moskwie grube ryby mają pilota sterującego pracą świateł na skrzyżowaniach...szok.