auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007
no to kiszka.
szkoda auta, ale dobrze ze jemu nic.bo to wsumie wazniejsze
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
a ja powiem tyle:
centrum Warszawy i wydachowal. no comment. moze jestem chuj ale wkurwiaja mnie takie akcje.
..dobrze, ze mu nic nie jest.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
p106rallye [Usunięty]
Ogłoszenie z hogi z przed wczoraj- może się przyda : Częsci do AX GT Volcane (kompletna karoseria) 17 października 2007
Sprzedam kompletną karoserie do AX GT Volcane. Zero korozji. Nie jest powypadkowa. Stan bardzo dobry. Kolor grafitowy. Samochód stał przez ponad 2 lata w garażu więc nie „rdzewiał” pod gołym niebem. Cena jak mnie interesuje za całość to 700 PLN do negocjacji. Samochód stoi w Warszawie. Mogę wysłać fotki na maila. Posiadam również wiele innych części mechanicznych z tego modelu.
Mogę ewentualnie sprzedać poszczególne części (mechaniczne, blacharskie, wnętrze) z tego modelu
Ps. Nie trudnię się zawodowo sprzedażą części AX jedynie szkoda mi aby taka ładna i niezniszczona „buda” się marnowała. Sam mam citroena i po prostu lubię te autka.
Piszcie: Rysiek250@wp.pl tel. 510-043-496 (gdybym nie odbierał proszę o sms-a oddzwonię).
cena: do uzgodnienia
telefon: 510-043-496
imię i nazwisko:
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: rysiek250@wp.pl
Marcel [Usunięty]
zapewne bedzie zainteresowany ....
wg mnie MOCNO przegiął .... załozył letnie łyse lacze na tył, a chyba ciut za bardzo kozaczył .... nawet z tego co mi greg pisał na PW ....
szkoda, bo mogla byc z niego fajna rajdówka ... tzn była przez chwile....
mało poważnie ale i tak przykro. Jak mi to powiedziałeś to troche się zdziwiłem... i teraz się zastanawiam czy AXy nie są jakieś tam specjalnie wywrotne..
nie wiem czy sa wywrotne,ale napewno jak ma z tylu lysiny to raczej kazdy samochod mozna polozyc.bo jak idzie w poslizgu to wystarcze jakas nierownosc,krawesnik,studzienka i od razu mozna miec samochod na boku(sila odsrodkowa robi swoje),a przy durzej predkosci to juz napewno.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
masz juz foty???
Marcel [Usunięty]
narazie nie mam ale moze bedzie na TVP3 w kurierze ...
Marek nie sa wywrotne .... dostał ode mnie w dupsko i nie raz po pandzie lecielismy i nic sie nie stało .....
powod teraz był taki : łysa opona -> mokro -> zly stan nawierzchni -> nadmierna predkosc
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Marcel 08 napisał/a:
wg mnie MOCNO przegiął .... załozył letnie łyse lacze na tył, a chyba ciut za bardzo kozaczył .... nawet z tego co mi greg pisał na PW ....
Dokładnie. Stał przede mną na Al. Krakowskiej przed Hynka. Ruszał ostro spod świateł na wprost a tył samochódu niemal bokiem szedł (ślisko). Szkoda go...
Marcel [Usunięty]
kilkanascie minut temu kodziu do mnie dzwonił i ma foto AKSA na boku .... ale nie wiedział do konca,ze to moj były AKSiK ...