w niedziele z paroma kumplami śmigamy na tor, moze jest jakis chetny krejzol/madafaka i sie podepnie?
gwarantuje atrakcje takie jak:
-dzifki (czyli ja),
-jazda na czas z profesjonalny pomiarem czasu (moja komórka),
-profi sesja zdjeciowa Twojego bolidu w akcji (powiedzmy ze profi, jak na komorke...)
itd itp
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007
może bym się wybrał... Się zobaczy
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007
mi wiesz jak jest gdybys jechał przez osiedle ja się pisze fieste umyłem można by jakieś ładniejsze foty trzasnąc na osiedlu jest pare ciekawszych miejscówek niż ten moj blok
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007
we wrzesniu i pazdzierniku bylismy pare razy z kumpalmi na torze w wyrazowie, przy okazji mielismy kamere, bo kumpel chcial zrobic maly klip ze swoim 200sx-em, oto efekt http://www.youtube.com/watch?v=1WTqiqa2XrU
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007
fajny filmik, podoba mi się moment z szybami jak znikają )
ale motyw z ujęciem z przodu i znikającą maską zrobiłbym nieco inaczej, trochę powolniej i nie odrazu 100% prześwitu )
drajwer wie co robi
chyba strasznie szybko tam opony znikają sądząc po nawierzchni ??