Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 306 cabrio s16 vs Astra II
No to ja jade z Kasiom. Gościów dwóch siedzi w Astrze bez napisów na jakiejś tam feldze z podwójnym wydechem takim kwadratowym i wogóle... kerownik po lewej raz dodał gazu. Fajnie pierdział nie powiem. No i nadeszła ta chwila. Poczekałem jak ruszy, żeby się nie wyrywać. No i on wystartował.......
a teraz opowiem dokładnie jak wyglądał wyścig
1
2
3
awaryjnymi podziękowałem i koniec...
obstawiam 650ccm z malucha albo 1,6 16V albo 1,8 16v bo mniej więcej tak kolege objeżdżałem z karate który miał takie 1,8 właśnie.
miałem tego nie opowiadać bo Kasia powiedziała "ehhh samcy" ale wstawiłem w wolnej chwili
jak wracałem jeszcze do domu to miałem też starszego pana z synem w 325 i to było coś na zasadzie "tato pokaż mu!!!" a później zapewne "tato ale dałeś dupy" kiepski kierownik ale przez chwile byliśmy równo. Chyba za wcześnie tatko zmieniał biegi.
ja kiedyś taką astrę II 1.8 16v obejchałem moim R19. Wyglądało to tak:
Jadę siekierkowskim, patrzę, astra II 1.8 16v. zrównałem się, zlukałem kierownika, ja dodałem gazu, on dodał gazu i tyle mnie widział, jakieś 12 długości auta po 10 sekundach