Dziś z Lenarkiem objechaliśmy sedanem M3 ) Po starcie ze świateł kolo został o długość S-klaski i nic na to nie mógł poradzić, hehee.
Z rolowanego nam niestety odchodził - masa robi swoje - mieliśmy masę skóry i lodówkę na pokładzie
Jeśli jest ktoś, kto chce się dać objechać sedanowi, to czekamy na zgłoszenia do jutra - jutro robimy sparring z CTRem Lenara.
Pozdro,
Karaś
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 04 Sie, 2007
a ja nie w temacie...
jakim sedanem wy M3 objechaliście
bo to to już musi latać
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007
ćwiartka 13.9 - carlose - nie puchnij, dasz radę
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
e46 to juz optyczne mistrzostwo, ale nowe m3 jest jeszcze ladniejsze
Karaś [Usunięty]
k-mart napisał/a:
e46 to juz optyczne mistrzostwo, ale nowe m3 jest jeszcze ladniejsze
Dokładnie
To było e46, po powrocie do domu usiedliśmy z Lennym przy necie i szukalismy parametrów obu samochodow. Sami nie moglismy uwierzyć w to, że taką landarą objechaliśmy M3.
M3 ma do 100tki 5.2s
S500 5.4s
Przewagą S-ki bylo to, że ma automatyczna skrzynię - aby wycisnąć 5.2s z M3 trzeba optymalnie zmieniać biegi. Prawdopodobnie tylko dlatego udało nam się go objechać.
BARANMC [Usunięty]
wpadnijcie do 3city, mam tu kilka hatchy do sparingu z tą Ską, obawiam sie ze baty by były okrutne i dobra zabawa
Karaś [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007
Niestety to juz nie jest aktualne - mieliśmy sprzęta na testach przez 4 dni
Ciężko przesiąść się teraz do normalnego samochodu. Auto robi naprawdę oszałamiające wrażenie - ma genielne wykończenie, świetny silnik i jeszcze lepszy regulowany zawias - prowadzi się jak HH
Mało jest samochodów, w których absolutnie do niczego nie można się przyczepić - to jedno z nich... No dobra - do jednego można - spalanie. To akurat to jest jakaś masakra - przy spokojnej jeździe w trasie S500 pali ok 22l, w mieście przy katacji ŚREDNIO chlał 35l !!!!
Ciekawostka - mimo olbrzymiej ilości elektornicznych gadżetów i V8, S500 ma fabrycznie akumlator o pojemności 35Ah - tak jak moja Hania )