Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 wydech a'la Mugena z allegro :)
Że tak powiem dzisiaj jeździłem na kacu troche... zabrałem Kasię ze szkoły i sobie się toczymy 30 na godzine słuchając takiej pioseneczki co kiedyś była w reklamie Adidasa (że płynie rybka i później się przeobraża po kolei w różne tam takie a na końcu jst człowiekiem) właśnie miałem przełączyć na DJ Bobo kiedy zauważyłem piękny, błyszczący wydech... tak to był on http://www.allegro.pl/ite...kladka_wrc.html
siedział sobie pod zderzakiem ślicznego bardzo starego Civica. Samochód niebywale wyglądał jak na swoje lata. Srebrny Civiczek był naprawdę piękny. pojechał przodem to troszeczkę go podgoniłem i tam gdzie pracuje psvts obydwaj zrobiliśmy redukcję na 3 bieg... Prędkość była spora (dalej nie działa mi licznik więc nie wiem ile) ale odszedłem mu naprawdę bardzo. Ciąłem tak do połowy 4 biegu. Civic jeden ze słabszych mógł być ale nie musiał... Chłopcy nawet później nie patrzyli w moją stronę... nie wiem czemu. Może myśleli, że chwycili Pana Boga za nogi nie ma na nich wała ? nie wiem - nie oceniam ale było fajnie
(chciałbym jeszcze raz wam opowiedzieć jak sobie pojechałem z A4 1,8T ale już zapomniałem jak to było )
P.S. zapomniałem dodać - ten wydech nie dodaje 40KM