auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007
Zdecydowanie Honde, wiecej kucyków za tą samą cene no i do tego po prostu jest ładniejsza:)
A cena nie jest za wysoka o 5 tysi ona jest o jakieś 20 przesadzona :564:
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007
A ja żadnego z tychj aut bym nie wziął za takie pieniądze
Mój faworyt to Ford Focus 2.0 145KM który kosztuje 64000zł...i żaden japoniec nie doruwnuje mu precyzją układu kierowniczego i sposobem prowadzenia się...i jeszcze najładniejszy jest (oczywiście po drobnej kosmetyce )
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
ogólnie to jest tak że dużo mówi mało robi.. l
ale fajnie czasem go posłuchać jak mówi że chciałby założyć turbo..
tylko ze u niegi musi być cicho i bezawaryjnie..
takze pewnie skończy sie na felgach.. wkładce.. i moze jakimś wałku i strojenie u eM
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
mikson [Usunięty]
kurcze sam jestem ciekaw czy jest faktycznie waleczek do tej 1.8 ale obawiam sie ze mozebyc z tym problem ale 160 koni bylo by juz milo
a jak sie jezdzi tym civem 1.8? bardzo jest miekki? , ponoc ma niezalezne zawieszenie z tylu jako jeden z nielicznych w swojej klasie
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
ja k sie jeżdzi..
moim zdaniem jak bananem.. zdaniem Taty.. przy duzych prędkosciach nie stabilny jest.. w szybkich zakrętach czuć ze jest długi i nie ma zawiasu ustawionego na sport - raczej na wygdę, ale pomimo duzego przechyłu zawieszenie cały czas elegancko trzyma.. dupa nie ucieka, przód nie wyjeżdza tylko pochylenie jak na łódce - tak na codzień wystarcza w zupełnosci. Ja mam obiekcje co do hamulcy - dziwnie hamują... naciskasz hamulce... samochód zwalnia i gdy juz sądzisz ze sie zatrzya okazuje sie ze jeszcze trzeba mocniej pedał dociśnąć .. ?? dziwne bardzo.
_________________ when the flag drops the bullshit stops