Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[S] 2 Corsy GSi - projekt do dokończenia
Autor Wiadomość

Kenet 
Mam grzybicę stóp

auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km

Wysłany: Śro 20 Sie, 2014   [S] 2 Corsy GSi - projekt do dokończenia

Nadeszła pora, niestety, sprzedać muszę ...albo hipoteka albo zabawa :/

Do sprzedania jest "zestaw" tzn. corsa b gsi z klatką + corsa b gsi z c16xe na chodzie bardzo

Corsa z klatką, nota historii w temacie -> http://gsiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=10554

rocznik 94r. bezwypadkowa, oryginalne błotniki tył i progi, bez rdzy, pochodzenie Włochy

posiadała szyber, klimę, el. szyb, wspomaganie, ABS, i silnik x16xe który zabiłem na Ornecie

-> obecnie max. odelżona, buda obspawana + wzocnienia przy belce i nadkola przód z blachy + trójkąty na przód, klatka zgodna z zał. J robiona przez Pawła Trelę (papier jest) z zastrzałami do kielichów, mocowania foteli zgodne z zał. J, mocowania do pasów załącznikowe, zaspawany szyber, kiera momo z nabą, zawieszenie z przodu jakieś sport -30, tył seria + sprężyny -30, felgi stalówki 14'' - opony śmietnik, pakiet GSi komplet bez zaślepek progów, błotniki przód laminat

-> Buda cała wyczyszczona z fabrycznej masy od spodu, jak gdzieś były naloty to usunięte, piaskowana, zabezpieczone spawy cynkiem, podkład reaktywny Novola + podkład epoksydowy, tryśnięte barankiem Novola od spodu i komora, środek w podkładzie (miało iść wszystko w kolor)

-> Sprzedaję jako buda z klatką bez przeglądu z OC na miesiąc może 3, zawieszenie, koła, maglownica ze wspomaganiem, pakiet GSi, lampy, szyba przód + pt. Do tego pierdoły które są luzem: wiązki, spinki, plastyki, 2 deski, nagrzewnice, nadkola, łapy, blachy wydechu, zbiornik, przeowdy hamulcowe, paliwowe itd. Zdecydowany kupujący otrzyma na miejscu pakiet części bo mi i tak się to nie przyda.

Wygląda obecnie tak:

Brak maski i klapy tył - lotka jest.

Corsa nr 2

Zarejestrowana, ubezpieczona, przegląd ma. GSi z c16xe w bdb formie silnik to najlepszy punkt tego wozu, kompletna, z uszkodzonym LT błotnikiem i drzwiami. El. szyb, szyber, radio cd, felgi 14'' GSi.Taką kupiłem miałem z dwóch robić jedną i sprzedać w całości jeżdżącą, ale nie mam czasu na to grzebanie totalnie. Wygląda jak na foto. Idealna opcja do przekładki gratów do drugiej. Buda idealna nie jest i raczej powinna zmierzać w stronę złomu niż odbudowy, ale bywają różne pomysły. Zrobiłem nią już ponad 3 tyś km i nadal cieszy :D

Kontakt: 508-445-325 lub PW
na maila mogę podesłać zdjęcia, również z etapów budowy, poszczególnych prac itp.

cena za obie 6000 pln i póki co w takiej formie chcę sprzedać

jak ktoś ma propozycje, oferty zamiany na gotówkę to pisać śmiało ;)

Corsy do obejrzenia wyłącznie w weekend w okolicy miejscowości Długosiodło - 70 km od W-Wy

Wystawione w innych mediach też

ZAPRASZAM!

Kamill 
japa trolu!

auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km

Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

To ta od Serka ?

ade 
plotki... plotki...

auto: Królowa lawet
silnik:: f4rt
moc: 172km

I dlaczego czegoś takiego nie było do kupienia za nim sprzedałem Astre??

Ale by to latało z moim silnikiem;d;p

Kenet 
Mam grzybicę stóp

auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km

Tak, to są serka corsy. Życie pisze różne scenariusze i niestety projekt nie zostanie dokończony.

Odpowiedz do tematu