auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 29 Lip, 2014 [S] Sunny GTI sr20ve
Witam, wrzucam auto mojego kolegi, bardzo zacny wóz do upalania. W razie co kontakt PW, skontaktuję z Limonem.
Krótki opis z aukcji:
KAROSERIA:
Seryjny Nissan Sunny z 1993roku kupiony od 1 właściciela z Niemiec z przebiegiem 65 tys km. Obecny przebieg budy to 78 tys. 100% bezwypadkowa. Mogę śmiało stwierdzić że jest w stanie bardzo dobrym wręcz idealnym jak na Nissana. Nie posiada żadnych ognisk korozji, żadne elementy karoserii nie były wymieniane i spawane. Całe podwozie dodatkowo zabezpieczone antykorozyjnie. Auto nigdy nie jeździło w zimę i równie rzadko w deszczu. Dodatkowo przedni zderzak GTiR ,tylna lotka GTiR.
SILNIK:
SR20VE seria, mod rozrządu by Coobcio, skrzynia biegów po rewizji i wymianie łożysk z N14 Gti, świeżo nabite sprzęgło 4 spiekowe i nowe łożysko. Kolektor wydechowy SSAC 2,5", Wydech 3" przelotowy, jeden tłumik środkowy. Wtryski 370ccm, Pompa paliwa zewnętrzna Bosch 044, Swirl pot. Cała instalacja przełożona z Sunny Gti z ECU , Ecu-master DET 2 strojenie by Coobcio. Moc 209Km i 216Nm.
UKŁAD CHŁODZENIA:
Chłodnica Sunny Gti, cienki wiatrak Spal 12'', przewody silikonowe Samco.
ZAWIESZENIE:
Seryjne + gumy w zawieszeniu zmienione na Energy Suspension w kolorze czerwonym. Dolne poduszki silnika zamienione na poliuretanowe. Stabilizatory z N14 GTI. Wszystkie elementy wypiastowane i pomalowane w 2011 roku.
UKŁAD HAMULCOWY:
Przod tarcze zimermann +EBC green stuff, tył tarcze brembo +EBC green stuff (wszystko z wersji GTi) Płyn hamulcowy Motul RBF 660, Przewody w stalowym oplocie, Dodatkowy korektor siły hamowania z pokrętłem. Brak ABS ,Pompa i serwo z GTi + przerobiona instalacja.
ŚRODEK:
Wydmuszka, kierownica Nardi Personal Grinta 350mm, Gałka Nismo, Dwa Kubły Mirco ST01 z haftem SR20VET, wszystkie zbędne plastiki śrubki i inne pierdy zostały usunięte. Pasy 4 pkt 3” dla kierowcy i 2” dla pasażera.
Auto sprzedaje w specyfikacji seryjnego zawieszenia, kół
Enkei RP01 17'' i mocy 209Km i 216Nm. Istnieje możliwość sprzedaży w mocniejszej specyfikacji. Auto jest zarejestrowane w Polsce, posiada aktualny przegląd i OC do przyszłego roku. Więcej zdjęć i informacji dla poważnie zainteresowanych przez kontakt telefoniczny.
pełna historia auta, zdjęcia ze składania i późniejsze tutaj:
auto: Golf 7R Variant
silnik:: 2.0T
moc: 300km Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2008 Skąd: Wrocław
Wysłany: Śro 30 Lip, 2014
a co z honda ?
_________________ www.interren.pl
Transport to usługa, nie przysługa.
Transport,spedycja krajowa i międzynarodowa
rabarbar [Usunięty]
stoi w garazu i czeka az ja umyje,zrobie foty,i wystawie na sprzedaz.problem polega na tym ze w tym miesiacu bylem w domu moze z 5 dni a przyszły zapowiada sie podobnie.
nie chce kupowac tej nysy.po prostu z ciekawosci spytalem po ile chodza takie wynalazki
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Taka preluda, tylko we wrocku
rabarbar [Usunięty]
Jest pewien problem-mi zupelnie przeszedł podjar na upalanie,jakos przestało mnie to kręcic.pewnie kiedys jeszcze wroci(Tereska daje max pół roku ze wytrzymam bez czegos szybszego w garazu)ale narazie chce po prostu szprzedac.Jak chcecie brac z Lukiem to dam wam dobrą cene i jeszcze dorzuce opon na cały sezon