Ogloszenie na allegro dopiero za jakis tydzien, bo musze sprawy papierkowe zalatwic.
Ale moze ktos szuka takiego auta to juz moze sie szykowac.
Auto kupilem w salonie w PL w maju 2012. Bez kolizji, nawet jednej obcierki nie bylo. Przebieg na teraz to 105 630 km. Na gwarancji byla malowana klapa bagaznika (wyskoczyl jakis taki maly odprysk i uznali to na gwarancji). Jeden wtrysk byl wymieniony,podawal ciut za duzo paliwa.
Olej zmieniany co 15 tys, serwisowany w ASO, dodatkowo sam jeszcze zmienialem olej, bo co 30 tys to zbyt rzadko.
Skoda Octavia kombi, 2.0 tdi, common rail 2 generacji, 110 koni, 6 biegow. Wersja Ambition.
Dodatkowo; ksenony, pakiet sportowy(siedzenia, kierownica, drazek biegow i reczny), duze Navi Columbus, podgrzewane siedzenia z przodu, szary metalik, alu 16, srebrne relingi, pelna klima, podgrzewany dysze spryskiwaczy, tylne szby przyciemniane(Sunset) plus oczywiscie wszystko co ma Ambition. Daje jeszcze 4 zimowki.
Auto jezdzone w 80% na trasie.
Niedlugo updatuje z ogloszeniem.
Auto wystawie za 56 900, do mikroskopijnej negocjacji.
Ostatnio zmieniony przez Marek23 Pon 26 Maj, 2014, w całości zmieniany 1 raz
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 04 Sie, 2014
Jakarti, trzeba sobie to policzyć... IMHO dość drogo. Ostatnio wziąłem leasing konsumencki (auto 3 letnie) i wyszło 109,7% w okresie 3 lat. Opłaty i prowizje:
1. 195 PLN netto - rejestracja
2. 200 PLN netto - skorzystanie z własnej polisy
Warunki - 20% wpłaty wstępnej (chciałem więcej żeby mieć uproszczoną procedurę, można chyba od 1% czy coś), 36 miesięcy, wykup 35%.
Tu masz 3,99% w skali roku + dodatkowo 5% prowizji bankowej.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
wasq ma rację. Leasing na firmę natomiast pozwala odliczyć trochę podatków, w moim przypadku dochodowy i 50% vatu. Jak to odliczymy od wartości auta, do tego rabat i jedynie dodamy koszty w moim przypadku dość tanigo leasingu to robi się przyjemnie. Bart już do mnie wydzwania czy odebrałem auto, bo chce się przejechać itd.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 04 Sie, 2014
Chloru,
no wlasnie tez takie wrazenie odnioslem
+ jednak taki, ze mozna "odroczyc" ta ostatnia czesc i w miedzyczasie to sobie dozbierac ale koszt wychodzil mi podobny do warunkow zwyklego kredytu konsumpcyjnego lub troche drozej
to auto dla mojej siory wiec na moja dzialalnosc juz tego nie dam rady wciagnac
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.