W teście magazynu GT, Megane R26 z Polodym za kierownicą(umówmy się, do Stiga mu daleko) zrobiła najlepszy czas wśród hothatchy. Taki sam jak jeden koleś z Katowic, który się tym czasem strasznie chwalił. Tylko, że jego Civik Type R (buda Lennego szalikowca) ma 270 koni, zawias gwint i jechał ma sliku. Więc megi jest szybka...
mAbZ [Usunięty]
Wysłany: Czw 22 Lis, 2007
Przede wszystkim, ma prawdziwe hamulce, a przynajmniej tak wyglądają.
W CTR seryjne hamulce puchną w moment
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 22 Lis, 2007
Marek23 napisał/a:
Taki sam jak jeden koleś z Katowic, który się tym czasem strasznie chwalił. Tylko, że jego Civik Type R (buda Lennego szalikowca) ma 270 koni, zawias gwint i jechał ma sliku. Więc megi jest szybka...
Andrzej mu na imię. Cifa ma gruuuuuubo doinwestowanego i bardzo mocnego, na alt (a pewnie o tym czasie mowa) objechał szybsze fury... Nie ogarniam nieco, przyznaję... Może to inni jeździli tak kiepaśnie?
Spotkałem go, był pijany i strasznie się chwalił. To powiedziałem, że na oesiku możemy się o kaskę ścignąć, to nie chciał. Złe wrażenie na mnie zrobił, ale być może grubo ogarnia.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 23 Lis, 2007
nie wiem właśnie jak ogarnia, znam go w sumie tylko ze ścigania po prostej i opowieści "kolegów" z klubu hądziarzy, a to mnie jakoś mało przekonuje :564: