auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007
ale ostro pojechal.
naprawde nic mu sie nie stalo???
kurna nie slyszalem o takim dachu w samym centrum!!!!
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
ja widziałem podobne dwa przypadki. Pierwszy - plac MDM w kierunku Mokotowa, wypadając z ostatnich świateł przy dawnym Hortexie mamy 2 ostre zakręty i tam kiedyś koleś wylądował na boku. Drugi - Puławska przy Odolańskiej, kierownik wylądował na chodniku tyłem do kierunku jazdy i to za słupkami odgradzającymi chodnik od jezdni (a tam jest prosta droga i 3 pasy).
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007
dajcie spokuj.
ja kiedys tez mialem ostry dzwon w wawce i tez fartem prawie nic mi sie nie stalo.taksowkarz mnie skasowal.ale tak samemu to nie slyszalem.
a przy MDM to mozna sie ladnie wylozyc.ostatnio babeczka w evo chyba IV by mnie skosila,bo nagle zachcialo sie jej zmienic pas na luku.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Miesiac temu jakis gosc za bardzo uwierzyl w technologie i zapinal accordem w centrum. Stracil panowanie i trafil na drugi kawalek stali: nissana primere. Primera wpadla, koszac zielone slupki, na chodnik za naszymi plecami.
Ziomowi ktory ze mna szedl przez pol godziny lapy sie trzesly
Ofiar na szczescie nie bylo, jedynie jakis moher z wrazenia wykonal orla trzymajac w rekach torby z zakupami.
Ja wsrod ludzi pelna bomba nie lece, za stary chyba na to jestem.