Nie widze wzmianki o urwanym wydechu, i bog jeden wie czym jeszcze po tym jak na eko wjechales na kraweznik, tak, ze trzeba Cie bylo z niego spychac.
Ref, a Ty jechałeś? Jak wyniki w ostatnich dwóch latach? Bo taką 106 mozna grubo mieszać w generalce, ale pewno to wiesz i tak robisz... Opanuj się synuś, bo już mi podpadłeś raz. Może napisz o Twoich startach,albo się wypowiedz o technice jazdy...
Ref, a Ty jechałeś? Jak wyniki w ostatnich dwóch latach? Bo taką 106 mozna grubo mieszać w generalce, ale pewno to wiesz i tak robisz... Opanuj się synuś, bo już mi podpadłeś raz. Może napisz o Twoich startach,albo się wypowiedz o technice jazdy...
3..2...1... GO!!! 400m prosto!!! Jedynka łyt łyt łyt łyt, dwojka, łeeeeeeeeeeee, trójka , czworka YEAH META!!!!! jakis wolny seat z seat racing polegl pierwsze miejsce w generalce na S
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
3..2...1... GO!!! 400m prosto!!! Jedynka łyt łyt łyt łyt, dwojka, łeeeeeeeeeeee, trójka , czworka YEAH META!!!!! jakis wolny seat z seat racing polegl pierwsze miejsce w generalce na S
Jak ja nie lubię 400 metrowców. Poza tymi z Hothatch :564:
a na niestety kolejna impreze musialem spasowac bo auto jeszcze nie gotowe, bardzo zaluje bo warunki idealnie mi pasowaly, wielka szkoda .... moze wtorek
Ref [Usunięty]
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
Marcel - Czy ja mam jakis problem ? Ja jestem absolutnie bezproblemowy, ale wydawalo mi sie, ze ow "incydent" wart jest wspomnienia, dlatego o nim napisalem.
Swoja droga zastanawia mnie co to za mechanik ktory nie zauwaza, ze masz rozpieprzone wodziki i wypuszcza w takim stanie samochod.
Marek23 - Jak juz Barto zauwazyl jestem mistrzem prostej. Co ja moge Tobie mowic o technice jazdy ? Gdzie mi do Twojego mistrzostwa i kunsztu.
a "synus" to mozesz mowic do swoich serdecznych przyjaciol, a nie do mnie "pysiu"
Barto - Dziekuje za podsumowanie caloksztaltu mojej tworczosc.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
anjas napisał/a:
Ref napisał/a:
Loko - A jesli koledzy to co ?
moim zdaniem to nic, ale jest to dość łatwo wyczuwalne
Dokłądnie jak Anjas napisał, nic, po prostu macie okropnie podobny styl pisania, post pojawia się tylko jak jest się do czego przyczepić, albo coś potrzeba i tak pomyślałem ze moze macie ze sobą coś wspólnego