Ja wiem jak w usa imprezy wygladaja... Chłopie, już wiem czemu nie wierzysz w monogamie, to chyba jedyny motywa kiedy żałuję, że wybrałem sport, a nie studia.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 06 Lis, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja wiem jak w usa imprezy wygladaja... Chłopie, już wiem czemu nie wierzysz w monogamie, to chyba jedyny motywa kiedy żałuję, że wybrałem sport, a nie studia.
nie rozumiem dlaczego jesli ktos odniesie sukces.. to od razu wyzywaja go od diablow i oskarzaja o to, ze sciaga ludzi na zla droge.. jak ktos uzaleznia sie od czegos to nie jest to wina producentow papierosow, alkoholu czy tworcow strony internetowej.. nikt nie kaze tym ludziom tam siedziec.. nie nawidze takich tekstow i mowie Wam o tym bo mnie to poruszylo
jest tam fragment o tym jak panna "odkryla" swojego bylego.. kurwa, a po co go szukala skoro nie chce o nim pamietac.. chore, chore, chore.. aaaa i to wina tego chlopaka, ze rzucil walnieta babe i jest szczesliwy..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
dobre dobre.
dzisiaj czytalem o tym:0
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)