ponieważ jesteśmy jak rodzina postanowiłem podzielić się z Wami swoją radością .
Po dość długich poszukiwaniach i rozważaniach różnych opcji zdecydowałem się na Clio Sporta. Dzięku FreeManowi będzie to nówka sztuka, czarna bestia z kawałkiem dodatkowego wyposażenia. Jeszcze raz dziękuję za super ofertę i bardzo dobry leasing.
Wczoraj miałem okazję pojeździć takim samochodem i moje wrażenia były bardzo pozytywne. Prawie w 100% spełnił moje oczekiwania... Jest dość komfortowy, nie jest wariatem, prowadzenie go było dla mnie przyjemnością. Zresztą dla mojej żony też
Być może nie jest za szybki, może nie jest hardcore'owcem takim jak clio rs II, ale właśnie o to mi chodziło.
Samochód jest już zamówiony, odbieram go za jakieś dwa miesiące... To będą bardzo długie miesiące...
Tym samym w rodzinie znajdzie się drugi, obok yarisa, babski wózek .
Jestem mega zajarany... jak macie jakieś fajne filmiki albo zdęcia takiego Cliacza to poproszę
A FreeMana proszę o wpisanie się w tym temacie - czeka mała niespodzianka
_________________ Poznań: 22,5cm
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007
Anjas:
:569: GRATSY
Piękny samochodzik, nie sądzilem że weźmiesz francuzika, ale ciesze sie że sie mylilem.
Jak sie nacieszysz, to dasz się karnąć ???
Jeszcze nigdy takim nie jechalem ...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Piękny samochodzik, nie sądzilem że weźmiesz francuzika, ale ciesze sie że sie mylilem.
Jak sie nacieszysz, to dasz się karnąć ???
No też się nie spodziewałem, że kolejny raz wrócę do francuza. Ale Toyota nie ma chwilowo nic dla mnie ciekawego w ofercie, Honda zlewa wszystkich, kaze czekać pół roku na samochód, nie ma mowy o rabatach itp... A dodatkowo za sporta mógłbym kupić max civica 1.8 140 koni.
Wezmę 4 lata gwarancji na Renaulta i będę jeździł spokojnie
P.S. Zawsze bylem ciekawy jakby wypadl moj pug w starciu z Clio III Sport
myślę, że zebrałby łomot... oczywiście sport . Wczoraj nie miałem okazji specjalnie go przycisnąć, ale wydaje mi się, że nie zapina jakoś masakrycznie. Na pewno trzeba się nauczyć tym jeździć, zmieniać biegi... wykorzystywać drugi stopień gazu (bo wczoraj przez pierwszą godzinę jazdy nie wiedziałem, że taki jest... czułem opór to dalej nie wciskałem... Aż tu raz wcisnąłem mocniej i była niespodzianka )
_________________ Poznań: 22,5cm
lukp [Usunięty]
Gratuluje zakupu.Ile $ taka przyjemnosc kosztuje jesli mozna zapytac?
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
lukp napisał/a:
Ile $ taka przyjemnosc kosztuje jesli mozna zapytac?
dżentelmany i piniąsach nie rozmawiają
ale też bym się dowiedział z czystej ciekawości
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 Re: cieszę się, bo...
anjas napisał/a:
Samochód jest już zamówiony, odbieram go za jakieś dwa miesiące... To będą bardzo długie miesiące...
Zrobie co sie da zeby sciagnac Ci autko szybciej.
anjas napisał/a:
A FreeMana proszę o wpisanie się w tym temacie - czeka mała niespodzianka
no estem
lukp napisał/a:
Gratuluje zakupu.Ile $ taka przyjemnosc kosztuje jesli mozna zapytac?
wysle Ci jutro na e-mail oferte dla Ciebie
A na koniec chcialem dodac ze zyczylbym sobie zeby kazdy klient byl taki jak Andrzej. Ziom jestes jednym z najnormalniejszych klientow jakiego spotkalem w ciagu kilku lat swojej pracy. Strasznie milo robi sie z Toba interesy
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Śro 24 Paź, 2007, w całości zmieniany 2 razy