auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pon 15 Paź, 2007
Zgoda Marku - takie są fakty.
Z CTR to tylko takie przypuszczenie, nie potwierdzone w żaden sposób.
Po tym co przeczytałem nie dziwie się że Bartek pożera WRXy
Moc/Masa - przepis na sukces.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
A swoją drogą i tak uważam że najszybszym autem N/A w sprincie powinien być CTR...
Bardzo chetnie bym stanal z jakims CTR'em. Od MMike ktory ma 230 kucy dostawalem ok dlugosci w starachowicach.
Ja powiem tak.. nie potrafie tego wytlumaczyc ale.. Jak jest temp powietrza ponizej 15 stopni to pug zaczyna jechac, a jak jest tak jak dzisiaj troche ponad 0 to dopier.dala strasznie. Z kolei jak jest powyzej 15 stopni to sie gotuje, puchnie i jakies inne dziwne historie. Nie wiem o co z tym chodzi
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
WRX nie jest straszny, po starcie z kazdym biegiem traci.
Ja ostatnio Impreze Gt na drugim biegu zjadłem, więc to chyba prawda.
Wiekszosc osob twierdzi ze GT jest mocniejsze duzo od WRX'a ale slabsze od STI. A tak btw moj sasiad ma Impreze STI 2006 rocznik, musze go namowic na jakis wyscig
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Marcel [Usunięty]
WRXy sa marne .... na starcie ciut uciekaja ale potem auta o mocy 170+ i lznejsze je wciagaja , ale STI'a barto chyba nie pogonisz
Szczerze mowiac to.. myslalem ze Grzech mnie naklepie, nie da mi zadnych szans, a ze FreeMan bedzie kompletnie poza zasiegiem. Ciesze sie ze mi sie udalo wygrac.
FreeMan nie ma sie co lamac ziom, zawsze tak bylo ze raz Ty byles szybszy, raz ja mysle ze wzajemna mobilizacja dobrze nam robi :564: czekam na kolejne mody i na kolejne nasze starcie :564:
P.S. Przed wyjazdem zalalem 10l v powera racinga.. zrobilem na tym jakies 65km i na stacje.. srednie spalanie podczas wyscigow 15l...
Peugeot 206GT:
JIMEK [Usunięty]
Bartek, przy chlopakach: przy okolo 120 zaczalem hamowac/walczyc zeby nie stracic kontroli nad autem. Lapiac trakcje piasek mnie sciagnal na pobocze i naprawde mialem niewesola mine. A esp przeciez wylaczone. Jak hamowalem i latalem od prawej do lewej to tylko myslalem o tym zeby ani nie wjechac na tory ani tobie przed nos. Wasko, slisko i niebezpieczne. Zdaje sie ze to chlopaki widzieli, uznali za moje klepniecie, ja bym tego w ogole wyscigiem nie nazwal.
(tlumaczac tym ktorzy nie byli: wtedy powiedzialem ze spadam i zaproponowalem Bartkowi zeby tez pojechal i ze sie zlapiemy po ludzku na 3 pasach na swiatlach. Rudello pojechal za nami)
1 - na rekawie napialem uklad ulamek sekundy przed zielonym - stary numer wyjadaczy - wiec idealnie na zmianie wylecialem do przodu. Mowie to z czystym sumieniem - moglo wygladac jakbym wczesniej zaczal palowac. Bartek odpuszcza (mogles jechac bylo to bylo - jak sie pozniej okazalo - najwiecej miejsca tego dnia)
2 - startuje normalnie, do 100 idziemy prawie rowno (ja tez zawsze czekam na trojke i czworke) jak bartek jest na moich drzwiach nagle zostaje (pewnie bieg nie wszedl)
3 - lepszy szybszy start barto, ja zaspalem, jest dlugosc/1.5 z przodu. odrabiam na dwojce, trojka (moja) juz jest rowno, wyjezdza mi oktawia i musze wyminac prawie legalnie ale paluje. katem oka widze ze bartowi tez cos przeszkodzi ale troche dalej dlatego zostawiam mu pas oktawii, nie wiem czy juz bylem z przodu, nagle samobojca przed bartem hamuje i skreca. tak na oko to bylo do jakis 140 moze.. Spokojnie mozemy uznac remis.
wdaje sie w szczegoly mimo ze uwazam to za bezsensowne - ale zeby nie bylo. Auta kompletnie inne, jeden uliczny sprezyniak z nadwaga, drugi torowy hardkorowiec, i nie chcialem nic pisac.
ALE TO CO CHCIALEM NAPISAC (szkoda ze musialem z opoznieniem) - ZE JESTEM W SZOKU. SZACUNY. najpierw jak patrzylem na licznik i chyba 5 do paki freemana, potem do tego barto od razu staje z miniakiem, pedzio zapierdala bez kompleksow!!! nie ma zartow. i mowie - jakbym spotkal na ulicy, zobaczyl ze pedzio paluje, na pewno cisnal bym dopiero od dwojki (tak tak, lekcewazac) i w miescie jak swiatla sa tu i tam zebralbym baty srogie od pedzia!
I tego ci bartek zycze zebys kogos fajnego spotkal i go zaskoczyl!!!!
AD REM - MASZYNA JEST KOMPETYTYWNA!! a z czynnikiem ludzkim wiadomo jak jest - wiec czekaj na bledy i Kiluj stary o wiele mocniejsze auta i sie usmiechaj :564:
Ostatnio zmieniony przez JIMEK Pon 15 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Jezeli chodzi o starty na ulicy Barto vs. Jimek to z tylu wygladalo to bardzo niewinnie tzn. raz falstart i ogien od polowy jedynki, potem obydwoje niesmiale. Trzeba bedzie to powtorzyc w norm. warunkach
BaRtO_206GT napisał/a:
na 3 wale w odcine i odpuszczam bo jada samochody przed nami
to wygladalo otro... wszystko bylo pod kontrola?? :D
:569: zejde z wagi (ciała) i bede lecial rowno z wami
EDIT:
Barto nic konstruktywnego nie powiem o twoim aucie bo jak pomysle o tym to jedyne co nachodzi mi na mysl to wow. Nie chodzi tylko o to ze klepie, odjezdza, objezdza itd.. ale ze z takiego auta jak mam ja zrobiles taka bestie ja ty masz
hehe twoj pug dla mojego to taki starszy brat, ktory jak ktos mlodego naklepie to przyjdzie duzy i jego sklepie..
/ok wystarszy juz tego KLEPANIA na dziś
P.S kto objedzie Bartka sciaga mi gałke!!
Ostatnio zmieniony przez Rudello Pon 15 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz