Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 Barto vs grzech i Freeman i Jimek
zbieralismy sie z Bartem i zbierali az w koncu dzisiaj sie udalo. W sumie nie mam co pisac, 2 przejazdy i dwa razy dostalem w dupe - na trojce Barto odchodzi, pisze zeby nie bylo ze tylko wygrani sie chwala Moj pierwszy post w tym topicu i od razu jestem w plecy
Ostatnio zmieniony przez saxorulez Nie 14 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007
chwała ci za to :564:
ciekawe jaka bedzie róznica po zmianie skrzyni :566:
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
no grzech też ma wydmuszke i dłubane 1.6
szczerze spodziewałem sie etgo bo wiem jak sam z barto i free raz stanelismy.. to od 3-go biegu było bye bye 1.6
Aby podsumować cały wieczór było tak:
Barto vs Grzech - 2:0
Barto vc Freeman - 2:0
Barto vs Jimek - 1:1 tutaj przydał by sie jakiś rewanż
Od razu mam prośbę do wszystkich którzy się ścigają żeby przegrana była przegraną - grzech ładnie napisał ze dostał i nie pyszczył ze piach, ze ślisko, ze zimno, że o pół metra przegrana się nie liczy i ze jak by ruszył lepiej to w ogóle co innego by było.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
I Barto naklepał Freemana? To ja nie kumam, jedź Morgan na hamownie, bo jakoś tego nie widze. Musze w takim razie stanąć z Barto, bo widzę, że synek się rozbrykał.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
saxorulez napisał/a:
spodziewałem sie etgo bo wiem jak sam z barto i free raz stanelismy.. to od 3-go biegu było bye bye 1.6
Pojemność robi swoje...
Jak oglądalem filnik jak smyra sport Morgana, to myślałem że nie ma bata na ClioSporta...
Jestem w szoku
Barto gratulejszyn !!!
Jednak co by nie mówić Peugeot
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
heheh dzwonil przez telefon ze na ulicy mnie 'klepnal' ???? :637:
Cytat:
potem Bartek dzwonił ze klepnął JIMKA
A czy Barto czasem nie w gorącej wodzie kąpany?
Ja tam nie wierzę. Jechałem z Jimkiem jego mini i wiem, że od 100 na suchym jest takie walnięcie, że koniec. Myslę, że moja wydmuszka by dostała luźno...
Barto nie gniewaj się, że to piszę, ale 166 koni to za mało...