jade sobie milutko walem miedzeszynskim w strone wawki, sloneczko , okularki muzyczka,, i tak sobie patrze w lusterko
bmw e90 mi siadlo na tylku a jechalem tak z 90,,
no dobra ze mialem pas prawy pozajmowany mysle sobie to zobacze czy mnie strasznie pogoni..
i tak do 140 bmw jakos mocno mnie nie napieralo, moze odpuszczal nie wiem ale zjachalem mu , troszke zwolnilismy tak do 110 bo byl maly tloczek i ja wskoczylem za niego patrze a tu napis 320 wiec koles dalej w palnik ja za nim i dopiero powyzej 140 maly yaris zaczal powoli nie nadazac przy 160 zmiana na 5bieg i bmw powoli sie oddala i tak do 180
przypuszczam ze z miejsca do 100 yts by szedl rowno 320 to klocek i 150KM tez nie malo ale raczej do tych bardzo szybkich bmw tez nie nalezy,
potem takie malutkie tasowanko miedzy autami , ladnie koles jechal mial wieces farta i miejsca ale do 100 przy takim trybie yts dzielnie sie sprawowal
tak wiec bmw utarlo nosa yts ale mysle ze nie tak mocno
moda na wyścigi z BMW się zaczyna ja po wczoraj też zadowolony jestem
Ciekawy jestem jak teraz z YTSem bym poszedł ze świateł... jak miałem stary silnik 123KM to anjas robił ze mnie wiatrak - nie miałem podejścia do Yarisa.
moda na wyścigi z BMW się zaczyna ja po wczoraj też zadowolony jestem
Ciekawy jestem jak teraz z YTSem bym poszedł ze świateł... jak miałem stary silnik 123KM to anjas robił ze mnie wiatrak - nie miałem podejścia do Yarisa.
Vlodi jak zwykle skromny...
Aż takiego wiatraka nie było. Myślę, że teraz dałbyś radę. Jak kiedyś na spocie ciąłeś się z Civem eM'a, a ja jechałem z Maćkiem to moim zdaniem ładnie szło Cabrio.
Civem eM'a, a ja jechałem z Maćkiem to moim zdaniem ładnie szło Cabrio.
Maciek na pewno dawał mi fory a z Tobą było miarodajne bo od początku ciągnąłeś jak trzeba Yarkiem.
mikson próbowałeś się z anjasem ? anjas ciąłeś się z miksonem ? był taki wyścig ?
mikson próbowałeś się z anjasem ? anjas ciąłeś się z miksonem ? był taki wyścig ?
kiedyś był, jak jeszcze mikson uczył się yarisa. Udawało mi się wygrać, ale moim zdaniem tylko dzięki lepszemu wyczuciu samochodu.
_________________ Poznań: 22,5cm
mikson [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Paź, 2007
ostatnie dni suche mozna by zrobic jakis maly spocik tylko poumawiajmy sie wczesniej zeby ustalic termin,
anjas ma perfekcyjnie opanowanego ytsa
ja tylko moge pochwalic sie moimi nowymi tarczami ate ehheheheh