auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007 SAXO OSKARA VS AUDI 100 2,6 LITRA
wczojasze spotkanie na swiatlach z panem z audi.
stoimy spokojnie na marszalkowskiej w warszawie i ruszemy powoli na 1 potem dwa i toczymy sie.pan z audi daje ostro w palnik, to i ja nie odpuszczam.dwa do konca i jestem przed nim i zapinam trzy i pan w skodzie przedemna zaczyna ostra hamowac!!!
lece centralnie na niego i mysle sobie, ze bity w dupe ostro bedzie.
hamulec do konca i plyne, szybka redukcja i gaz do konca.wyciagam saxo na prawy pas i niestety reno 19 skreca w wilcza.a za mna caly czas audi, na szczescie audi zdazylo uciec i nie wiechalo mi w pupe, ja ledwo mijam skode, ale 19 niestety sie zatrzymala i zabraklo 10 cm.delikatnie zachaczylem o jego zdezak.zatrzymuje sie, a pan z audi zwalnia i oddaje szasunek, ja mu tez.
a oto skutki glupoty na mokrej nawiezchni w piatkowy wieczor.
na szczescie w reno nic sie nie stalo i obeszlo sie na rozmowie.
no i teraz tylko u chrzanka ratunek:)
niestety glupota moja.
za duza predkosc,bo mimo,ze skoda chamowala to i tak moglem odpuscic temu audi.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Ale, że się przyznałeś to mnie zaskoczyłeś
no wiesz lepiej sie przyznac niz nic nie mowic albo sciemniac.
a to ze czesto przeginam to moze mnie to czegos nauczy,bo my women juz mi mowi,ze wiecej ze mna nie bedzie jezdzic(cale szczescie,ze nie jechala ze mna).
ale odziwo jak sama wsiadzie za kierownice to wariuje i ja mam wtedy leki:)
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Wysłany: Sob 13 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Oskar: Dobre wieści, oto co znalazlem na strychu :D :D :D
wielkie zieki chrzaniu:):)