Jak chcialeś przekazać że dawne auto Michala ma sie dobrze - to dziekujemy
Jak chcialeś poinformowac ze jego obecny posiadacz ogarnia auto - w porzadku
Ale "cus nie wydalo" - nie wiem o co chodzi.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Ref [Usunięty]
Wysłany: Wto 09 Paź, 2007
Kolego - Dziwne rzeczy ? Jak juz napisalem, doszly mnie sluchy, ze zdarzenia o ktorych slyszalem mialy miejsce. Potwierdzil to jeden z WAS - czlonego WASZEGO KLUBU.
Potwierdzajac 2 miejsce w klasie i 12 w generalce na GP Lodzi.
A czego sie spodziewalem ?
Mialem nadzieje, ze opiszecie mi jaki przebieg miala naprawde cala sytuacja - jesli jakas sytuacja oczywiscie miala miejsce.
Ref [Usunięty]
Chrzanek - Dziekuje za informacje.
Czy chcialem spytac - nie wiem.
Czy chcialem krytykowac - po mini nagonce na mnie ktora juz ma miejsce nie smialbym.
Chcialem jedynie ustalic pewne fakty.
Czy auto ma sie dobrze ? Powiedzialbym, ze ma sie nawet swietnie, bo zajmuje sie nim bardzo ogarniety mechanik.
Czy kierowca ogarnia ? Wyniki wskazuja na to, ze ogania i to znacznie lepiej niz srednia krajowa.
Co mialem na mysli piszac "cus nie wydalo" - Osoba ktora zajela 3 miesjce maila wg. plotek pokazac "wlascicielowi bylego Michalowego Saxo" jak sie jezdzi.
Stwierdzilem jedynie, ze jesli to prawda ( czego tez chcialem sie od Was dowiedziec. ) To cos nie wyszlo
moim faworytem w klubie
Jest Marek23. Teraz sie przyznaj byłeś tam ??!!
Hihi, w zadnej Lodzi nie bylem. Jakbm byl to nawet gdyby mi nie poszlo to bym sie przyznal. Zawsze opisuje moje starty. Ref,nie pisz tu glupot, bo zamkne topic i koniec. 12 w generalce to bardzo slabo, wrecz bieda bym powiedzial...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Ref napisał/a:
Co mialem na mysli piszac "cus nie wydalo" - Osoba ktora zajela 3 miesjce maila wg. plotek pokazac "wlascicielowi bylego Michalowego Saxo" jak sie jezdzi.
Ref: Pragne Cię uspokoić że ambicjonalny typ który zajal 3 miejsce i żekomo mial coś do udowodnienia nie jest czlonkiem HH.
"ktoś" coś powiedzial, "ktos" cos uslyszal i mamy plotki które powodują niepotrzebne zamieszanie.
Ref napisał/a:
Czy chcialem krytykowac - po mini nagonce na mnie ktora juz ma miejsce nie smialbym.
Ref: mysle że nie ma tu żadnej nagonki na twoją osobe i chcialbym zebyś sie nie czul urazony.
A jeżeli krytyka jest zasadna to na pewno nikt żalu miec do Ciebie nie bedzie i tyle.
Peace bracie :564:
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
no jak to??? Przecież Wojciu Kiełbaska to nasz klubowicz, nasz najlepszy ziombel. Miał natłuc MEN'owi ale się nie udało. Szkoda... Może następnym razem...
PS. Ref, pozdrów MEN'a i dalej słuchaj jego bajek
_________________ Poznań: 22,5cm
Ref [Usunięty]
Hihi, w zadnej Lodzi nie bylem. Jakbm byl to nawet gdyby mi nie poszlo to bym sie przyznal. Zawsze opisuje moje starty. Ref,nie pisz tu glupot, bo zamkne topic i koniec. 12 w generalce to bardzo slabo, wrecz bieda bym powiedzial...
[b]Glupot ? W ktorym miejscu mijam sie z prawa ? Napisalem juz, ze doszly mnie takie a nie inne plotki - chcialem jedynie potwierdzic. A czy 12 miejsce w generalce to bardzo slabo ? Moim zdaniem to bardzo dobry wynik - biorac pod uwage jak obsadzone sa miejsca przed nim. A jesli chcesz zamykac - to zamykaj.
Chrzanek -
Anjas - Jak tylko spotkam to nie omieszkam pozdrowic skoro nalegasz.
A ad. sluchania bajek - 12 miejsce w generalce jest ? Jest
2 miejsce w klasie jest ? jest.
Chcialem jedynie dowiedziec sie o tlo calej sytuacji.
won z tym wątkiem w temacie. nie wiem o co tu chodzi za to objechanie lanosa saxiakiem rozumiem jako kopanie w mordę upośledzonego dziecka - nie ma w tym nic zachwycającego
Dariano - Atak ? litosci, po co i dlaczego ?
Czy moze po tym poscie planujecie na mnie masowa nagonke, dowiem sie, ze mam smierdzacy oddech i chodze w sandalach ?
Absolutnie nie tylko wygłupiles sie troche tym postem jesli bys chcal uzyskac informacje co i jak to posta bys zadal w formie pytajacej. A nie w formie takiej jak ja przedstawiles " ze reprezentant naszego klubu byl miał kogos cos nauczyc ale nie wyszlo" wk.urwiaja mnie takie akcje i tylko tyle.
Nagonki zadnej nie bedzie, koledzy wszystko ci wyjasnili.
Pozdrow MEN'a . niech mu sie w rajdach wiedzie jak najlepiej trzymam kciuki zeby zostal Mistrzem Polski a jak mu bog da i kasa pozwoli to i mistrzem świata.