auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007
a mozesz mi wyslac jak wygladaj tylne szybki przyciemnione folia bo wczoraj nie zdazylem zerknac...
czasami wychodzi taki jasny pasek miedzy linia przyciemnionej szyby fabrycznie (na krawedziach) a folia..
tak jak tutaj
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 03 Paź, 2007
Adam: Twój Pug wogóle wygląda bardzo ladnie, ale powiedz mi czy nie masz problemów ze "smerfami" ???
Czy na razie Cie jeszcze nie haltneli ???
Ja też chce zciemnić szybki (w czarnym aucie to chyba podstawa) ale sam tyl mi sie nie podoba, chyba zrobie calośc ale taka delikatniejszą folią niz u Ciebie np 15%
Mam nadzieje że sa i takie folie...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Marcel [Usunięty]
CHRZANEK powiem tobie kochaniutki tak
w kazdym aucie jakie mialem do tej pory oprócz VW - narazie, AX i 106-narazie mialem sciemnione wszystkie szybki (oprócz przedniej zeby ktos nie pomyslał ja greg), przewaznie były to auta ciut głosniejsze i lekko szybkie, czesto z 1 fotele no max 2-ma, szyby zawsze przciemnione 45-55% tył 20-35% przód i ani raz w trakcie kontroli zadnej sie nie przyczepił, no raz jak mialem w Astrze 70% tył i 50% przód - ale było motyla gira za ciemno wtedy
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Marcel 08 napisał/a:
wszystkie szybki (oprócz przedniej zeby ktos nie pomyslał ja greg)
Jeżeli się mówi wszystkie, to wszystkie, to oczywiste. Nie rozumiem aluzji. Jak powiesz, że zjadłeś wszystkie kanapki, to chyba znaczy że wszystkie, a nie że dwie zostawiłeś. :DDDD
Marcel [Usunięty]
greg bez obrazy, ale co trzeba byc za idiota zeby przyciemnisc przednia szybe, ciut logiki kolego
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
u Daniela o którym pisał Adam najpierw ja przyciemniłem sobie swoje sexo,
zdjeliśmy przyciemnienie które było do tej pory z tyłu... było za cienme... i przyciemniliśmy"wszystkie" bez przedniej.
Teraz wyglada znacznie lepiej, przednie boczne są delikatnie przyciemione a tyle boczne i tylna ciut bardziej. Adama folia jest pomiędzy moją przednią a moją tylną... dała niezły efekt na wszystkich szybkach...
koszt przyciemnienia u Daniela 5 szyb to 350 - 400...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY