auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007
ladnie ladnie
szkoda ze nie mielismy kontraktu to bysmy sie spotkali
bo do maximusa blisko mam,a na w okolicach walu wczoraj wieczorem bylem
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
nie bede sie tlumaczyl dlaczego dostalem co i jak bo to bez sensu temp 23 stopnie zajebiscie duszno tuz przed burza.. moj samochod non stop sie grzeje i temp nie spada ponizej 100 stopni nie wiem o co chodzi ale to bez znaczenia bo 5-tka jest zajebiscie szybka a to dopiero poczatek.. jak Dzik zrobi wszystko to co planuje to samochod bedzie nie do dogonienia!!!!
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Tak Adam masz racje wbicie dwojki to najgorszy moment w tym samochodzie, ja mam tak samo. Odcinke mam na 7100 ale jak wbijam 2-ke to wypadam jakby to Saxorulez powiedzial z "power bandu" obroty spadaja mi na 4,5 tys
Bartku a skrzynie (przelozenie) masz seryjne czy skrócone ???
Dość duża dziura z 7000 na 4500rpm... Nie da sie jakoś pomodzic skrzyni ?
Skrzynia jest calkowicie seryjna.. Plan na najblizszy okres to krotkie przelozenie glowne
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007
grube gratki! :564:
Skilowanie bmki z 3.0i to juz wyczyn, w e46 maja ~ 6,6s do 100kmh.
Z reszta to bylo widac pewnego razu gdy stanalem 528i na lewym, Lenny srodkowym a jakies e46 (podejzewam ze 3.0) na prawym. Nawet Lenny byl zaskoczony ze tak poszedl
Strasznie nie bylo, dzieki za spociszona i sorry za odliczanie. Tak niefortunnie wybralem palce ze zostal mi wyprostowany srodkowy
Fakt ze w R5 mam jeszcze kilka spraw ktore moga przeszkadzac seryjnemu silnikowi, czyli za maly wydech i brak lambdy. Ale dzisiejsze ganianie daje mi powod do grzebania. Baza jest dobra, wyjscie z progu mimo kiepskich opon rowniez. Opon szukam nowych, stare po dzisiejszym upalaniu sa gdzies w atmosferze
Pug jest szybki, czekam na korekte programu.
Dobra akcja byla przy gtechowaniu, Bart na czerwonym trzyma obroty a obok pan "metro" napina sie w swoim A4 tdi z ksenonem. Zielone, Audi podnosi sie jak motorowka i... zostaje gdzies we wstecznym lusterku.
bartek widac zadowolonie w twoim opisie, cikawe jak bedzie to smigało jak bedzie porzadnie wystrojone, ale widac rowniez ze waga robi równiez swoje
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007
FreeMan napisał/a:
OSKAR napisał/a:
ladnie ladnie
szkoda ze nie mielismy kontraktu to bysmy sie spotkali
bo do maximusa blisko mam,a na w okolicach walu wczoraj wieczorem bylem
a ja dzis widzielm filmik jak Ci ladnie fura bez kolektora bangle... :) s-rulez mi przeslal :)
no to ladnie mi tu lukasz reklame robi:-)
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
shorti [Usunięty]
Wysłany: Czw 04 Paź, 2007
ooooo jaaaa bardzo kurcze stary killer jestes. A cieles sie juz z Mackiem?