Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Grupowe Killowanie
Autor Wiadomość

BaRtO_206GT 
wiosna lato jesień zima

auto: 206GT
silnik:: EW12J4
moc: xxxkm

Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007   Grupowe Killowanie

No wiec tak :D zaczelo sie od tego ze moj znajomy ktory na codzien porusza sie Celica Gt od kilku dni namawial mnie zebym pojechal z nimi na wal miedzyszynski na wyscigi.. niezbyt chetnie ale ze nie mialem innych planow na wieczor to sie zgodzilem.. Zajezdzamy na wal od groma ludzi, glownie bmw ale byly tez takie autka jak Sunny GTiR, Impreza GT czy Type-R.. Po niecalych 10 minutach podjezdzaja psy.. chwila gadki i odjezdzaja.. Znajomi stwierdzaja ze jedziemy pod Maximusa. No luz mozemy jechac, jak juz sie ruszylem z domu no to jade. Podjezdzamy na miejsce, wysiadamy chwila gadki. i slysze "dawaj stawaj z tym bmw, ono wymiata wszystkich.." mysle sobie no ok moze byc. podchodze do wlasciciela pytam co i jak i slysze "swap na silnik 3.0 do budy E36, krotka skrzynia, moc ok 240 kucy". No to mysle sobie baty beda ostre ale jedziemy.. Ustawiamy sie obok, ziom nas puszcza.. 1-ka bmw wyskakuje moja maska na wysokosci jego przednich drzwi, zapinam 2 i.. zaczynam sie wysuwac do przodu!!!!!! wbijam 3 iiiii... ODJEZDZAM!! gosc jak sam stwierdzil byl ze 1.5-2 dlugosci z tylu!!!! mam szczeke na ziemi i hamujemy.. zawracamy i powtarzamy wyscig po zmianie stron.. sytuacja wyglada identycznie!! 1 dla bmw, 2 i 3 RZADZE!!!

Zatrzymujemy sie na przystanku, gadka gadka..

staje ze znajomym ktory ma 180 konna Celice GT twierdzi ze na stoperze w 2 osoby do 100 ma 7.07. Wbijam 1-ke, ustawiam obroty, gosc nas puszcza iiii go!!!!!!! 1-ka idziemy w miare rowno.. wbijam 2 i panu z celicy juz dziekujemy zaczynam dosc ostro odjezdzac, zapiete 3 i lece dalej.. Kumpel z celicy twierdzil ze bylo ze 3 dlugosci na luzie..

W miedzyczasie podjezdza i zatrzymuje sie obok czarny Leon. Gosc przyglada sie z pewnej odleglosci. taki sharxhunter style :D slysze tekst "łaaaaaał ten leon ostatnio na spalarnii wymiatal" bez chwili namyslu mowie no to dawac go tu. Znajomy poszedl chwile pogadal i daje mi znac zebym sie ustawial. Podjezdzam patrze czarny Leon na WPI, zrownuje sie gosc patrzy na mnie i slysze "o kurwa, bartek.." ja pitole normalnie jak z jakiegos filmu!! hehehee :D Ustawieni, rece startujacego opadaja na dol ii... leon wypierdziela mnie na dlugosc albo i lepiej na samym starcie!!!!! szok!!! zapinam 2 leon przestaje sie oddalac i dosc szybko zaczynam sie do niego zblizac, 3 juz zapiete i przejezdzam obok leona tak jakby gosc wcisnal hamulce. Powtarzamy wyscig.. sytuacja wyglada identycznie!! Po wyscigu rozmawiam z kierownikiem i ogladam leona.. patrze na tylna klapa a tam dumnie naklejona cyferka 4.. no to juz wiem czemu dostalem baty na starcie, leon mial naped na 4 kola. Kierowca twierdzil ze moc to jakies 170-180 koni ale nie hamowane.

Dobra czas zawijac sie juz do domu.. jade cala przez magdalenke spokojnie jakies 80 nie szybciej.. mijamy lesznowole i w oddali widac przejazd kolejowy.. nagle patrze w lusterko widze ze cos sie zajebiscie szybko zbliza.. wyprzedza nas.. patrze.. SUBARU IMPREZA WRX STI!! niewiele myslac redukcja na 3 i gonie... subarak leci pelna pizda ja tez.. dochodze go na przejezdzie kolejowym, przejezdzamy przez przejazd, zapieta dwa i kita!!!! subarak ani centymetra mi nie odchodzi!!! siedze na jego tylnym zderzaku caly czas w tej samej odleglosci!!! szok!! idziemy rowno do momentu jak zapinam 4 wybijam na lewy pas i zrownuje sie z subarakiem!! niestety trzeba juz hamowac.. Stoimy na swiatlach pod lamina, gosc migacz w prawo no to ja to samo. Zielone ruszamy powoli i kierujemi sie w strone Shella.. delikatne ruszenie skret w prawo i ogien!!!!!!!! tym razem juz na poczatku 3 jestem na rowno z impreza!! lecimy i z 2 pasow robi sie jeden.. lece po zebrze i lapie pas pod prad!! zapinam 4 i zaczynam sie wysuwac do przodu!! ale juz coraz blizej shell i niestety hamujemy.. zjazd na stacje.. podjechalem pod dystrubutor zatankowalem szybko i poszedlem zaplacic tak jakby nic sie nie stalo :D wychodze a gosc podlatuje do mnie i mowi "ja pierdole stary co ty masz tam pod maska, normalnie szok jak to jedzie!!" hehe no to odpowiadam skromnie ze niecale 170 koni :D krotka gadka okazuje sie ze Impreza to zwykly wrx a nie sti z wydechem supersprinta. Imprezka byla czarna na zlotych felach, z malym spojlerem z tylu i na blachach wpr. Jeszcze chwile pogadalismy, gosc w totalnym szoku.. heheheh :D

I tak oto zakonczyl sie moj dzisiejszy wieczor :D

P.S. Sorry Grzech ze sie nie odezwalem ale musialem pocwiczyc starty :P jutro a w sumie to juz dzisiaj wieczorem Twoje saxo bedzie moje :D :564:

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007   

o lol :DDDDD
JEEEEEEEEEEEDZIESZ !!

saxorulez 
aka petrolhead

auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km

nice.. i must say :)

.....action speaks louder than words....

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

Barto - postrach warszawskich ulic :) Dobrze Ziom... Gratki .

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

BaRtO_206GT napisał/a:
"o motyla noga, bartek.."
- i nie mam pytań :D
Ładnie Ładnie - to już nawet 4lapy kilujesz :)

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Dobrze ziom. :564: :564:

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Barto zdobywa szacunek i respekt na warszawskich ulicach . Jak w NFSie ;)
Barto zapisuje sie na runde :P

206 Gti 
bulion czy brulion?
Ulubieniec forum

auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km

GRATULUJE!!!!

BaRtO_206GT napisał/a:
2 i.. zaczynam sie wysuwac do przodu!!!!!!

Kurcze nie wiem czy pamietasz ale wbicie "2" w normalnym Gti jest najgorszym momentem ..bo zamula ....

Rozumiem ze nie masz obecnie tego problemu ... jak zapinasz "2" to jest ten moment zamulenia czy nie masz tego ...

Masz przesunięty Limiter .. i przy ilu RPM wbijasz "2"?

Jeszcze raz gratsy!

Vlodarsky 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Pedżo 306 cab
silnik:: XU10J4
moc: 152km

Bartek jesteś gość. Zabijasz wszystkich !!
www.facebook.pl/vlodarskyracing

ps 
first...

auto: Accord
silnik:: 2.0
moc: niewielkakm

na sr nie mozna, to sobie tutaj polece:

"gratuluję killa, ile masz do setki?"

"Fajny kill. Gratuluję killa. He he jednak te STI nie takie szybkie jak się wydają. Ee tam, na pewno się nie ścigał"

A tak powaznie to szook :558: - dla takcih chwil warto bylo inwestowac! :562:

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007   Re: Grupowe Killowanie

BaRtO_206GT napisał/a:
bez chwili namyslu mowie no to dawac go tu.

hardkor ziom. hurtem ich i bez cienia strachu :D

BaRtO_206GT 
wiosna lato jesień zima

206 Gti napisał/a:
GRATULUJE!!!!

BaRtO_206GT napisał/a:
2 i.. zaczynam sie wysuwac do przodu!!!!!!

Kurcze nie wiem czy pamietasz ale wbicie "2" w normalnym Gti jest najgorszym momentem ..bo zamula ....

Rozumiem ze nie masz obecnie tego problemu ... jak zapinasz "2" to jest ten moment zamulenia czy nie masz tego ...

Masz przesunięty Limiter .. i przy ilu RPM wbijasz "2"?

Jeszcze raz gratsy!

Tak Adam masz racje wbicie dwojki to najgorszy moment w tym samochodzie, ja mam tak samo. Odcinke mam na 7100 ale jak wbijam 2-ke to wypadam jakby to Saxorulez powiedzial z "power bandu" obroty spadaja mi na 4,5 tys a moje walki zaczynaja naprawde jechac od 5 tys. Wiec musze poczekac te 500 obrotow i dopiero zaczyna sie jazda. Zajebiscie duzo nadrabiam na przepieciu z 2 na 3. Normalnie szok, wbijam 3 obroty spadaja na ok 5200 czyli w mojej mocy max i jest naprawde szybko.

Dzieki wszystkim za gratulacje :D szczerze mowiac bylem pewien ze to bmw lyknie mnie z palcem w dupie a jednak nie.. Wczesniej ten gosc lapal sie z BMW E46 z tym samym silnikiem ale w serii ktore ma 231 kucy i lykal go bez problemu. A takie seryjne E46 ma na 400 ok 14.9 ;)

Ale mimo wszystko jeszcze nie jestem zadowolony ze swojego samochodu.. moim zdaniem jakos dziwnie chodzi.. mam wrazenie jakby na dole mial troche za bogato a na gorze za ubogo jakos tak dziwnie. No ale nic pozostaje dlubac dalej :D

w niedziele chce pojechac do Starachowic na 400m zeby zmierzyc sobie czas ;)

BaRtO_206GT 
wiosna lato jesień zima

Mysle ze narazie jest w miare szybko ale cale szczescie to dopiero poczatek.. :D hehehehe

Niemy 
Jeszcze 4 dni...

auto: Saxo VTS
silnik:: 1,6 16V
moc: 145km

no pieknie ich wszystkich zalatwiles!
pogromca Barto :)

pug musi Ci niezle zapierdalac

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

BaRtO_206GT napisał/a:
w niedziele chce pojechac do Starachowic zeby zmierzyc sobie

Ja sobie jeszcze nie mierzylem, ale mysle ze w domu wyjdzie tyle samo :D :D :D

BaRtO_206GT napisał/a:
Tak Adam masz racje wbicie dwojki to najgorszy moment w tym samochodzie, ja mam tak samo. Odcinke mam na 7100 ale jak wbijam 2-ke to wypadam jakby to Saxorulez powiedzial z "power bandu" obroty spadaja mi na 4,5 tys

Bartku a skrzynie (przelozenie) masz seryjne czy skrócone ???
Dość duża dziura z 7000 na 4500rpm... Nie da sie jakoś pomodzic skrzyni ?

Odpowiedz do tematu