auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007
nadal mnie to nie przekonało...
WRXów jak mrówków i mi kojarzą siez typami co ronią w finansach i wieczorem obejrzeli reację na Eurosporcie z WRC i nagrzali sie na niebieskie subaru na złotej feli
Oczywiście są profi driverzy w tych autach też ale mam wrażenie ze rzadko się ich widuje.. i traktują to auto nie jako sodke transportu ale jako zabawkę na codzień jeżdzać FOresterem
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Tez myslalem o subaraku. Sam zakup to poczatek w h.u.j drogiego utrzymania auta juz to analizowalem chyba ze cie stac to inna bajka. Takim samochodem sie nie da jezdzic wolno spalanie bedzie w granicach 15 litrow graty w cenach z kosmosu a kupic taki samochod zeby sie toczyc to sie troche mija z przeznaczeniem.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Dariano napisał/a:
Tez myslalem o subaraku. Sam zakup to poczatek w h.u.j drogiego utrzymania auta juz to analizowalem chyba ze cie stac to inna bajka. Takim samochodem sie nie da jezdzic wolno spalanie bedzie w granicach 15 litrow graty w cenach z kosmosu a kupic taki samochod zeby sie toczyc to sie troche mija z przeznaczeniem.
wiem o tym ze kupno subaraka to małe piwo w porównaniu z utrzymaniem miesięcznym i chociażby z częściami... myslalem ze puki nie mam dziecka, żony i nie musze kupować meszkania bo mam gdzie mieszkać no i pracę dobrą też mam, to moge sobie kupić Subaryne WRX gdyż będzie mnie na to stać...
ale jeżeli mam sobie odmawiać chociażby ciuchów, kina, restauracji czy też "imprez" ......
..... musze się zastanowić czy subaru jest tego warte...
i czy np nie lepiej poczekać jeszcze z pare latek jak naprawdę będzie mnie na to stać
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
nadal mnie to nie przekonało...
WRXów jak mrówków i mi kojarzą siez typami co ronią w finansach i wieczorem obejrzeli reację na Eurosporcie z WRC i nagrzali sie na niebieskie subaru na złotej feli
HIHI, tak trochę jest...
Mick napisał/a:
ale raczej WRX 220 HPS :FcuK:
WRX se jedzie, nie ma mega szału, ale coś jedzie. Jak chcesz na bogato to bądź mężczyzną i przytul EVO, 8 tanio można dostać, robisz hardcorowy przelot i już łatka fana WRC odpada...
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
tzn ja też samotny nie jestem
a moja dziewczyna bardzo polubiła sexo
jesteśmy równego wzrostu 183 ale jakoś się mieścimy, gorzej jak ktoś chce jechać z nami...
w każdym razie dzięki ze ostudziliście mnie z tym WRXem...
na pewno da mi to do myślenia....
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY