tak tak juz widzialem. Niestety ja z nikim nie konkuruje. podpis mowi wszystko. heh jezus maria nie mam pytan to jest najbardziej ksiazkowy podpis jaki mozna sobie sprawic. :553: teraz mam przed oczami pomnik jezusa trzymajacego sie za glowe z podpisem (ja pierdole...)
:698: jedzie mi tu tramwaj?
mikson - on wcale tak nie uwazal chyba... To bylo cos takiego jak bys sie bawil cts'em z yts'em. Jedziesz dla fanu nie zeby cos udowadniac. Zaskoczyl sie pewnie mocno, ale przez to ze pokazal mi potem :one: sadze ze nie mialem do czynienia z zadnym takim burakiem!
mikson [Usunięty]
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007
taaaa bawil sie z Toba hehehhe
spoczko, najwazniejsze to czasem kulturalnie depnac i oto kaman chodzi,
wazne zeby byla adrenalina ale bez zbednych zlych emocji
moze zrobimy sobie wlepki
qlturalna adrenalina czy cos?
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007
hehe
mikson napisał/a:
wazne zeby byla adrenalina ale bez zbednych zlych emocji
dokladnie to wczoraj bylo. cieszylem sie jak dziecko potem jak dobilem do Rudego
ale na sr taki temat sie niczym nie rozni od tematu seicento vs lanos lpg
Nic nie przebije tematu z jazdy po zakretach o nawiercaniu tarcz. Gość o zgrozo chce sobei sam nawiercić tarcze !!!!!!
Ale co lepsze napisał ze przodu w mocnym aucie to by nie nawiercal, no ale tyl to juz elegancko lajcik według niego Jak się ma słabe auto to chyba tez z powodzieniem mozna nawiercać. No normalnie masakra jak to przeczytałem. Gość powinien z miejsca dostać wyrok za usiłowania zabójstwa.