11.07.1996, tez 17 lat ... zdawane w lublinie moj instruktor z kursu nigdy mnie niczego nie nauczyl ale bil rozne rekordy (wyruchal 2 panny podczas mojej 2 godzinnej jazdy - na szczescie nie w samochodzie, ale za to raz zrobil pannie palcowke jadac ze mna po miescie)
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
moj instruktor z kursu nigdy mnie niczego nie nauczyl ale bil rozne rekordy (wyruchal 2 panny podczas mojej 2 godzinnej jazdy - na szczescie nie w samochodzie, ale za to raz zrobil pannie palcowke jadac ze mna po miescie)
nie mogeeee - znamy sie ladnych pare lat i nigdy mi tej historii nie opowiedziales - wstydz sie
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007
25.X.2000 7 lat :564:
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Damianos [Usunięty]
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007
u mnie skromnie
sierpien 2005, czyli 2 lata tylko
hteb [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007
Uuu - kiedy to było - 29.09.1994 Miałem dacha na autostradzie koło wrześni w 1996r - lód był na drodze więc to jakby nie z mojej winy Więcej nie pamiętam.
no juz po wakacjach to trzeba sie zabrac do pisania na forum
Karaś [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007
pcs napisał/a:
moj instruktor z kursu nigdy mnie niczego nie nauczyl ale bil rozne rekordy (wyruchal 2 panny podczas mojej 2 godzinnej jazdy - na szczescie nie w samochodzie, ale za to raz zrobil pannie palcowke jadac ze mna po miescie)