Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebna pomoc dla bezrobotnego
Autor Wiadomość

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

Wysłany: Wto 28 Sie, 2007   Potrzebna pomoc dla bezrobotnego

Słuchajta mam problem, wiem że to nie miejsce na tego typu ogłoszenia ale skoro jesteśmy rodziną to może ktoś będzie mógł jakkolwiek pomóc.

Mój brat cioteczny (26 lat) szuka pracy niestety bezowocnie a chłopak studiuje niestety dziennie i nie stać go na zmianę studiów na wieczorowe czy zaoczne. Do tego mieszka z babcią która nie płaci czynszu bo nie ma za co więc właściwie wszystko jest na jego głowie. Z powodu studiów pracuje jako cieć na nocki. Myślę że teraz weźmie każdą pracę bo jak mi powiedział naprawdę potrzebuje kasy (znam go od małego i wiem że teraz ma duży kłopot).

Co mógłby robić - robił kiedyś strony WWW dla WOTu (telewizja), sprzedawał meble i projektował przestrzeń meblową biur, ma talent graficzny, 2 lata Studium Sztuk Plastycznych i Technik Wizualnych do tego widziałem jego prace i wiem, że artystycznie jest uzdolniony (jego stary i dziadek są artystami). Do tego niezła z niego żyła (pracował jako kurier rowerowy nawet w zimie i jest lepszy w aikido ode mnie :D ). Zna niemiecki bardzo dobrze, angielski tak sobie i uczy się japońskiego, w sumie niby wydaje się że mógłby znaleźć gdzieś robotę ale kurwa nie może i już mi się go żal zrobiło.

Jakakolwiek pomoc będzie doceniona w postaci wszelkiej maści alkoholu, pożywienia a nawet kopania po jajkach jak ktoś lubi :D

LINK DO CV
Ostatnio zmieniony przez KonradMK Wto 28 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Wysłany: Wto 28 Sie, 2007   

Niech pisze CV i tu zamiesci linka, bedzie duzo latwiej pomoc.

Marcel
[Usunięty]

jezeli ma prawo jazdy i chce pojezdzic autem to daj mu nr do mnie ;)

poza tym podobno w Lufthansie poszukuja młody ze znajomoscia niemieckiego :)

KonradMK 
Gary Muvaut

nie ma prawka, jakbyś popytał w tej Lufthansie to bym mu dał cynk ocb. wrzuciłem linka do pierwszego posta

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Czw 30 Sie, 2007   

KonradMK napisał/a:
nie ma prawka, jakbyś popytał w tej Lufthansie to bym mu dał cynk ocb. wrzuciłem linka do pierwszego posta

niech zaniesie CV na lotnisko i zapyta sie o człowieka o ktorym ci wspominałem :) niestety nie ma sie na kogo powołac - moglbym jeszcze pogadac z zona kolegi, ale to nie wczesniej niz po powrocie z wakacji i musialbym znac jakies konkretne stanowisko do czasu pracy i wogole do pracy twojego kuzyna, bo tez nie chce dupy komus zawracac niepotrzebnie i nie wiem czy nie lepiej bedzie jak narazie zrobi to sam, bez protekcji innych.

KonradMK 
Gary Muvaut

dzięki, przekażę mu :) przypomnij mi na PW tylko to nazwisko bo umkło mi :D

Marcel
[Usunięty]

poszo PW :P

DK zmiansz avantar :D