auta: moje jajo + black nissan na zlotej feli o ktorym juz kiedys byla mowa
miejsce: ul. Wołoska (przy GM)
akcja: patrze w lusterko i widze wyzej wspomniane auto i mysle a co mi tam sprobuje jestem na 3 biegu redukcja na 2 i czekam az sie zrowna i dam w palnik koles byl za mna i zjechal szybciutko na lewy, juz byl rozpedzony w momencie gdy byl ze mna rowno moja prawa noga znalazła sie w podlodze (wiadomo w.yje.bal szybciutko pzrede mnie) zjechal od razu na parwy pas czyli na moj i dalej ogien siedzialem mu na ogonie do okolo 120 - 130 potem koles odpuszcza i zjezdza do GM i koniec
moim skromnym zdaniem to jest mocne auto i chyba jeszce nie pokazalo pazurków
Chłopie, ja akurat takie dziennie widuję i to po parę egzemplarzy... 5,2 do 100 w serii jak strzelisz ze sprzęgła(4wd). Raz widziałem takiego jak szedł ogniem,masakra.
shorti [Usunięty]
Wysłany: Sob 25 Sie, 2007
5,2 do paczki o stray ogien z dupy, teraz sie nie dziwie czemu nie moglem go dojsc,
hehhe najlepsze bylo spojrzenie tego kolesia jak go wyprzedzałem (bo on skrecal do GM) i co chlopczyku myslisz ze mnie objedziesz
yeah Shorti rzadzi!!!! hehehe fajnie pokatowac fure tuz przed sprzedaz (nie powiem nic Mackowi ) a propo Macka to probowal Cie ostatnio dogonic na pulawskiej Audi 4.2 V8 ale za duzy ruch byl
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007
Shorti ale to Nismo chyba nie ma wlotu na masce i czy to przypadkiem nie jest GTiR wannabe?