Chociaz teraz zaluje, powinienem sie zajac historia sztuki Praca w muzeach itd..
Albo tak jak Pan Samochodzik rozwiązywałbyś zagadki... zajebioza...
Zapomniałem jeszcze dodać, że aktualnie prowadzę "Wstęp do kształcenia na odległość" na studiach podyplomowych dla nauczycieli na Uniwersytecie Jagiellońskim (zdalnie, więc z domu wychodzić nie muszę - potęga e-edukacji ).
Dodatkowo robię jako ekspert od e-learningu w projektach unijnych - w programie Leonardo DaVinci.
Jestem też członkiem zarządu Stowarzyszenia e-learningu akademickiego...
Zapomniałem o tym wcześniej, przepraszam...
_________________ Poznań: 22,5cm
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
Na razie jeżdżę(skaczę) na snowboardzie), obmyslając jak zarobić pierwszy milion...
skocz z deską na bank w clio sporcie i bedzie kilka milionów
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007
Leon Koźmiński
Narazie Licencjat Informatyka w zarządzaniu,
w trakcie MBA IT - Consulting IT i MGR.
Bumar - 2 lata w dziale IT, generalnie helpdesk i dziwny PR. Wszystkie tel do mnie, skarbi, prośby itp bo "jako z jedynym da sie pogadać"
Rok temu przejscie z IT do działu reklamy i marketingu , opieka nad reklamą zagraniczną, i opieka nad czescią internetową bumaru.
Aktualnie w trakcie wypier.d.alania z roboty :DDDDD
Finanse i Bankowosc (SGH)
CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) w polowie, ale trace juz motywacje
Pracuje juz ponad 7 lat w jednej firmie, obecnie jako ... Financial Systems Analyst (SAP), Regional Coordinator EMEA - Inventory & Cost Accounting team ... tlumaczenie dowolne
+ pol ZOO, ktora usiluje zrealizowac pewna spora inwestycje, ale obija sie o sciany biurokracji tego wspanialego solidarnego kraju.