Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
C2 VTS - tlusty dzwon...
Autor Wiadomość

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007   

rany Ziom, ja na Twoim miejscu ( a bardzo sie ciesze ze nie jestem na Twoim miejscu) zrobilbym pielgrzymke na kolanach na Jasna Góre zeby sie pomodlic ze przezyles cos takiego....

ciesze sie ze nic Ci sie nie stalo...!

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007   

Byl samochód... nie ma samochodu.
Ja pierdole co to byl za dzwon? Auto faktycznie ma rozwalone wszystko co bylo do rozwalenia...

Ale nie moge sie powstrzymać żeby nie powiedzieć że ten samochód byl Ci po prostu "nie pisany".

Rozdupczyleś fure masakrycznie i NA CAŁE SZCZĘŚCIE nie zrobileś sobie nic groźnego.
Ktoś "z góry" Ci pogroził palcem ;)

Vlodarsky 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Pedżo 306 cab
silnik:: XU10J4
moc: 152km

Wysłany: Wto 21 Sie, 2007   

CHRZANEK napisał/a:
Ktoś "z góry" Ci pogroził palcem

Pewnie na codzień jest niegrzecznym chłopcem
www.facebook.pl/vlodarskyracing

lenny 
spieprzaj dziadu

auto: ceteer
silnik:: dwulitrowy
moc: dwiesciedziesieckm

o szieeet!!

gratuluje gigantycznego szczęścia stary!!

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

piękny transformers, jesteś szczęsciarzem i dobrze :564:

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
silnik:: 2.0
moc: 280km

Masakra, dobrze, że nic Ci nie jest i gratki z AC

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

najpierw napisze, ze ciesze sie, ze Ci sie nic nie stalo. auto wyglada.. auto w ogole nie wyglada.. wykorzystales limit szczescia na cale zycie.. a teraz przejde do tego o czym pomyslalem czytajac Twoje wytlumacznie - dlaczego?

mkg napisał/a:
Glowna przyczyna to zapewne jazda z predkoscia niedostosowana do warunkow na drodze... A pomijajac te najbardziej oczywista przyczyne - noc, nieoswietlona droga pod Warszawa, oslepil mnie samochod nadjezdzajacy z naprzeciwka ("xenony" swiecace w kosmos), nie zauwazylem wysepki, ktora jakis gigant intelektu postawil na srodku drogi... najechanie na cos takiego z dostatecznie duza predkoscia konczy sie lotem ponad ulica, bez jakiejkolwiek kontroli nad samochodem... w tym przypadku do rowu, a nastepnie w drzewo...

dobrze, ze zaczales od tego zdania, od ktorego zaczales bo w innym przypadku od razu bym sie wkurwil na maksa.. strasznie nie lubie gdy ktos tlumaczy sie nieoswietlona droga, ksenonami innego auta.. , WYSEPKI NA SRODKU - a gdzie ma byc? z boku? niestety nie wszedzie moga byc autostrady i niestety czasem trzeba zwolnic. wiec dodam tylko na koniec, ze super, ze nic Ci nie stalo. pzdr.

mkg
[Usunięty]

Wysłany: Śro 22 Sie, 2007   

Janusz napisał/a:
nawet nie mogę sobie wyobrazić trajektorii lotu....;/

Szczerze mowiac ja tez nie :) Wiem tylko ze do rowu wpadl jadac lewym bokiem do przodu, a w drzewo uderzyl tak jak widac - maska, przednia szyba i dachem jednoczesnie...

Janusz napisał/a:
Sam jechałeś??

Niestety nie. Na szczescie pasazerce tez sie nic nie stalo. Niestety - bo przez to prawdopodobnie strace prawo jazdy... :(

FreeMan napisał/a:
zrobilbym pielgrzymke na kolanach na Jasna Góre zeby sie pomodlic ze przezyles cos takiego

Jestem bardziej z tych, ktorzy w takiej sytuacji leca na Lysa Gore zlozyc dziewice w ofierze... ;) Ale na pewno dzien wypadku bede traktowal teraz jako swoje drugie urodziny...

Jakarti napisał/a:
dobrze, ze zaczales od tego zdania, od ktorego zaczales bo w innym przypadku od razu bym sie motyla noga na maksa.

Ej no, nie jestem dzieckiem... ;) Wiem, ze gdybym nie gonil w tamtym miejscu 2 paczki, tylko dozwolone 90, to raczej nic by sie nie stalo. Z drugiej strony - wysepki stawia sie tam, gdzie sa potrzebne (w terenie zabudowanym) i tam, gdzie nie stanowia potencjalnego zagrozenia dla samochodow (w miejscach o niewielkiej dopuszczalnej predkosci maksymalnej). Podobno w tym miejscu dochodzi do bardzo wielu wypadkow. Policjant ktory przyjechal na miejsce wypadku, na "dzien dobry" stwierdzil, ze ostatnio rozbily sie tam 3 samochody jednego dnia, a dzien przede mna rozbil sie tir... Policja podobno nawet kilkakrotnie apelowala do lokalnych wladz o przebudowe tego odcinka drogi. Ale dostali odpowiedz, ze nie, bo takie sa europejskie standardy budowy drog - :547:

saxorulez 
aka petrolhead

auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km

mkg napisał/a:
Niestety nie. Na szczescie pasazerce tez sie nic nie stalo. Niestety - bo przez to prawdopodobnie strace prawo jazdy...

Nie rozumiem , jak to ?
że narażenie życia?

.....action speaks louder than words....

mkg
[Usunięty]

Cytat:

Art. 177.
§ 1. Kto, naruszając, chociażby nieumyślnie, zasady bezpieczeństwa w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym, powoduje nieumyślnie wypadek, w którym
inna osoba odniosła obrażenia ciała określone w art. 157 § 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Wystarczy wstrzasnienie mozgu i obrazenia od pasow/poduszki - pewnie beda zawiasy i zabrane prawko...

Marcel
[Usunięty]

kiedys tak było, ze jak prawo jazdy było niezbede do wykonaywania zawodu czyli np. taxi-driver czy cos w tym stylu to mogles dostac wysoka grzywna czy musiales zfinasowac rehabilitacje osobie poszkodowane or etc.

mkg
[Usunięty]

Marcel 08 napisał/a:
kiedys tak było, ze jak prawo jazdy było niezbede do wykonaywania zawodu czyli np. taxi-driver czy cos w tym stylu

Jestem informatykiem... ;)

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Wysłany: Nie 26 Sie, 2007   

Kurde naprawde masz mega fart ze nic ci sie nie stalo.
Pamietaj ze zdrowie jest najwazniejsze.
to ze nic ci sie nie stalo potraktuj jak chcesz, ja kwalifikuje to do cudu lub szczescia twojego zycia.

PiTT 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: .
silnik:: .
moc: .km

Wysłany: Nie 26 Sie, 2007   

do cudu bym raczej nie zaliczał, ale mega szczęście, że nic Wam się nie stało
cud możemy uznać tak jak było w przypadku pokazywanego kiedyś audi s6 w którym został tylko fotel kierowcy nieruszony :546:
wiadomo, że obecne auta są tak konstruowane ze względu na bezpieczeństwo aby właśnie tak się składały podczas wypadku
tak czy inaczej mieliście szczęście, a problem z autem i rdzewieniem rozwiązał się sam, kurcze musiałeś być mocno zdesperowany, żeby tak to załatwić ;)

lagadula
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007   

o kurde !! Dzieki bogu nic Ci sie nie stało... ale C2 mimo to twarde :D

Odpowiedz do tematu