auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 Offtopiki i inne
Panowie, Panie,
yhmrmrrr
Jak wiadomo ostro tu luzujemy i mamy nielzy z tego ubaw.
Jednak zrobił sie tu straszny burdel - mam na myśli całe forum, jakikolwiek post jest od razu zalepiany postami totalnie nie zwiazanymi z tematem.
Tak nie moze byc.
Nie rzucam absolutnie w nikogo kamieniem pierwszy, zdaje sobie z tego sprawe bo sam tak robie czasem. Jednak stalo sie to juz normą a nie wyjątkiem ze tak sie dzieje.
Osoby ktore sa moderatorami for proszę o pw czy nadal chcą to robić, potrzebuje od nich tylko pilnowania tematyki postow (tępienie OT) i niczego wiecej. Tylko tyle.
Jesli nie bedziecie zainteresowani lub nie macie czasu to wyznacze kogos innego.
Czekam 24h.
Obecni moderatorzy: Maciek, Marek23, pcs, nox, Jimek, k-mart, Jakarti
Mamy Hydepark do pisania czego chcemy w postach o tematyce ogolnej.
_________________ Samochody to ZUO!
Ostatnio zmieniony przez saxorulez Wto 28 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
przepraszam naprawdę nie chciałem :554:
Vlodziu przeciez to nie do CIebie ale do wszystkich pisze i do siebie samego tez. Zadbajmy troche o porzadek na naszym wspanialym forum
_________________ Samochody to ZUO!
Marcel [Usunięty]
jak kiedys napisałem prosbe o przeniesienie lub wydzielenie to dostałem PW ze takie tu sa zasady ale popieram inicjatywe na swoim forum dbam o porzadek a tu rzeczywiscie jest mocno zluzowany zwieracz i nietylko
od siebie dodam tylko,ze bede grzeczny tylko niech ktos tego skarkuterra czy jak mu tam ogarnie, bo osobiscie juz go chwilami czytac nie moge - bez urazy rekin, ale po prostu palce na klawiaturze mi opadaj :558:
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Marcel 08 napisał/a:
bo osobiscie juz go chwilami czytac nie moge
Marcel 08 napisał/a:
ale po prostu palce na klawiaturze mi opadaj
mam tak samo jak czytam twoje wypowiedzi... :563:
fajny jesteś, każdy to wie, i nie musisz tego udowadniać w każdym poście...
ja na motoryzacji znam się tyle co i na wyścigach na strusiach, więc jak coś nie wiem to pytam...
a spamu i tak sporo mniej jest mojego niż innych, więc nie przesadzaj...
ja wyluzowałem już jakiś czas temu, a Ty dalej nabijasz...
ot taka mały konflikt pokoleń :564:
i ja w przeciwieństwie do Ciebie szanuje Cie, nie zmieniam twojego nicku, nie zastępuje go jakimiś innymi niekompletnymi wyrazami i nie wyzywam od różnych takich...
chciałbym takiego samego zachowania wobec mnie, skoro już przy tym wszystkim jesteśmy