MIS MORDO TY MOJA!!! ZIOM NIE ZMIENAJ SIE, BADZ ZAWSZE TAKIM ZAJEBISTYM WYLUZOWANYM CZŁOWIEK, JAKIEGO CIE POZNALEM!! JESTES WIELKIM POJEBEM (w pozytywnym tego slowa znaczeniu )!!! ZYCZE CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ZYCIU!! :564: :564: :564: :564: :564: :564:
P.S. I B18 of kors!! :564: i tak Cie bede klepal.. hehehehe
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007
o kurcze, w szoku jestem normalnie.
25 lat mineło jak z bicza strzelił. Wszystkim wam dziękuje za miłe słowa, jestem wogole w szoku, nowy temat , logo ( dymek ) i wogóle. Nie wiem co mam powiedzieć. Strasznie sie ciesze ze dzieki łukaszowi i emowi powstało to forum, mam nowych ziomków, nawet przyznam sie szczerze ze chyba mam nowego przyjaciela przez to forum ( ta osoba dobrze wie ) i wogóle jestem szczęśliwy ze was znam. Pojebanego jimmka , wykręconego łukasza, gestykulanta bartka, bandziora kondziego, delikatnego jak garwolinska kaczuszka dareczka, wysokiego jak dąb czarusia, erotomana marka, liliputa badiego,człowieka encyklopedie ema, zawsze gotowego na bouncy maciora i jego stragan , maużestwo vłodarskich, i wiele wiele innych osób.
Dzieki za zyczenia panowie, dzieki za miłe słowa, dzieki wszystkim za zajebiscie spedzony dczas na spotach , na torze, na spacerach, na prywatnych gadkach, kurwa jestem mega szczesliwy dzieki wam !!
zaraz sie popłacze z radości .... :DDDDD że mam takich świetnych ziomów. !!!!!!!!
Karaś [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007
100lat wairacie!
Niech Ci gwiazdka pomyślności niegdy nieeeee zagaśnie, niegdy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie!