kurwa! szukam jakiegoś fajnego pensjonatu poniżej 500 zł za dobę od osoby i nichuja! Sopot chyba faktycznie nie pasuje do wypoczynku na łonie natury. Ale co w takim razie? Jastrzębia? szukam dalej...
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 25 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
motyla noga! szukam jakiegoś fajnego pensjonatu poniżej 500 zł za dobę od osoby i o jejku jejku!!!! Sopot chyba faktycznie nie pasuje do wypoczynku na łonie natury. Ale co w takim razie? Jastrzębia? szukam dalej...
W Jastrzebiej masz kilka fajnych w tej cenie: Palacyk na Wzgorzu, Faleza itd...
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
500 za dobe od osoby - takiego pensjonatu nad polskim morzem nie znajdziesz. Ja slyszalem tylko o jednym gdzie syn mojego szefa pojechal z dupka i zaplacil 2.400 za dobe (ale tam to juz chyba wszystko bylo wliczone)
500 za dobe od osoby - takiego pensjonatu nad polskim morzem nie znajdziesz. Ja slyszalem tylko o jednym gdzie syn mojego szefa pojechal z dupka i zaplacil 2.400 za dobe (ale tam to juz chyba wszystko bylo wliczone)
chyba w cenie byla dupka, choc i tak powinno mniej wyjsc ...
ogolnie wybrzeze poza jurata i sopotem jest tanie. Sopot to inna skala, grand po odnowieniu (ponoc tak sobie) chodzi po 800zl, w zeszlym roku w sierpniu szukalem raz noclegu rono lub ponizej 500zl i nic, wsio zabukowane ... z wyjatkiem jednego - WDW
WDW sie wszyscy boja bo raz ze wojsko, dwa ze nie swiadomi ze swiadcza uslugi hotelowe. Najlepszy dom z WDW to Imperial, 50m od plazy, 200m od molo ceny od 220zl pokoj (to naprawde darmo przy konkurencji). Ale sopot to nie na romantyczny wieczor, tylko na meski wypad (bylem z weekend na kawalerskim i ....).
Na romantic z kobietami to bym sie do Debek wybral raczej. W Jastrzebiej mnie draznia kolonie, dzieciaki etc... ale drink bar rewelacja. Noc tez spoko tylko zwykle pusto.
Ja sie wybieram nad morze z kobieta (chyba na hel gdzies) 6-10 albo 13-17 sierpnia. Jakby ktos tak tez planowal urlop to dajcie znac. Drugi z wymienionych tygodni przeznaczam na lowienie ryb na mazurach, jakby ktos reflektowal to tez dajcie znac.
Marcel [Usunięty]
pcs napisał/a:
WDW sie wszyscy boja bo raz ze wojsko, dwa ze nie swiadomi ze swiadcza uslugi hotelowe. Najlepszy dom z WDW to Imperial, 50m od plazy, 200m od molo ceny od 220zl pokoj (to naprawde darmo przy konkurencji). Ale sopot to nie na romantyczny wieczor, tylko na meski wypad (bylem z weekend na kawalerskim i ....).
własnie jak wbilismy sie w 9os busa spalismy w WDW i było ziomowo :562: tylko pani wyrzucila nas do tego zameczku ale tam tez trudno z miejscami w sezonie :555:
Faleza wygląda super, ale chyba wolałbym wydać mniej na nocleg, obiadokolację zjeść na mieście a za resztę wypić butelkę szkockiej i pobujać się jakimś zdezelowanym kutrem jak tylko trochę powieje na morzu. nie wiem, muszę to przemyśleć hehe
Bad-i ty na 100% jedziesz do Falezy?
Marcel [Usunięty]
:509: Kondziu g:fuckyou2 wszyscy :607: pomagali :509:
Ostatnio zmieniony przez Marcel Śro 25 Lip, 2007, w całości zmieniany 2 razy