auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 29 Paź, 2015
i co z nimi później z nimi zrobią bo, że na złom to nie sądzę.
Ja jestem otwarty na negocjacje, jak będzie zniżka i dobry odkup, to wchodzę w to cały na biało*
*ale jak znam życie PL, zostanie potraktowana jak Afryka
auto: Renault Megane
silnik:: K4J
moc: 95km Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2011 Skąd: Rybnik
Mnie też Ciekawi co zrobią z tymi autami. Nie zdziwiłbym się jakby je przemielili. Wczoraj oglądałem takie coś:
Szkoda mi Volkswagena choć nigdy za tą marką nie przepadałem. Jak zaczęli robić dobre fury to się wszystko posypało. Było dobrze to Winterkorn leżał do góry ciulikiem, a jak zaczęła się afera to się przyznał, wziął odprawę i spierdolił. Oni się już z tego nie podniosą.
auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
B-Rey napisał/a:
Oni się już z tego nie podniosą.
Jesteś tego pewny?
śledzę trochę ten wątek i przyznam szczerze że może to dotknie ich w mniejszy lub większy sposób ale i tak znajdą na to rozwiązanie, poza tym wielka afera z VW a co o innych koncernach słychać ? to samo. Dla mnie sprawa była jasna, komuś hajs się nie zgadzał i
wyszło szydło z worka .
Po co ten hałas, ludzie i tak będą kupować VW, zrobia kolejny durny spot reklamowy,
pykną kilka promocji i ludzie jak pelikany będą to łykać.
Po co ten hałas, ludzie i tak będą kupować VW, zrobia kolejny durny spot reklamowy,
pykną kilka promocji i ludzie jak pelikany będą to łykać.
Zresztą kasa zrobi swoje
ale jakie to ma znaczenie? to samo mozna napisac o innych markach
ja myslalem ze Wy też dla jaj wałkujecie ten wątek vw, ale widze że niektórzy bardzo na serio do niego podeszli i czują się jakby ktoś im kootachem w herbacie zamieszał...
przyjdzie taki moment że będziecie szukać auta, pochodzicie po salonach, pooglądacie
zapewne pierwszym warunkiem zakupu auta będzie jego norma spalin
poki co z tego segmentu vw wychodzi chyba najdrozej, wiec chyba o kase nie chodzi skoro ktos wybiera tego producenta