auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2015
kurde, chcialbym zebys sprzedał ale caly czas uwazam, ze cena nierealna..
czarnego sprzedałem za troche wiecej ale to bylo w 2012 roku.. a auto mialo 5 lat i nadal to byla jedna z najwyzszych cen na allegru.
jest jakieś zainteresowanie?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: VW Golf 7R
silnik:: 2.0 TSI
moc: 340km
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2015
za 29.9000 są lepione z dwóch....
narazie zainteresowania brak - ale wiadomo ze to nie jest cena sztywna...jak bedzie ktos chcial wogole poogladac i pogadac to i cena zjedzie w dół.
auto: brak
silnik:: brak
moc: brakkm
Wysłany: Sob 18 Kwi, 2015
nie ma co sie cieszyć Sa juz 2 nowsze wersje clio. Także cena ktora poddałem bedzie realna za jaka można to auto sprzedac Zauważmy ze dorzucamy troche ponad dyszke do tych 38 i mamy juz meg 3. Do tego brak kubłow.
auto: VW Golf 7R
silnik:: 2.0 TSI
moc: 340km
Wysłany: Sob 18 Kwi, 2015
Bo kubly mi nie potrzebne . Dziekuje za oferte ale spasuje. Mam wyzsze a i tak narazie odrzucam je
35000 i oddam Ci z dwoma kompletami kol i milltekiem
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 05 Cze, 2015
marcinstachon napisał/a:
Sa juz 2 nowsze wersje clio.
ostatnia tak udana, że nie wykluczone, że dzięki temu zdrowe clio3 będzie niedługo warte co raz więcej zamiast co raz mniej jak np, typeR 7.