auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Nie 15 Mar, 2015
poogladali szpary, poszarpali za koła, doszukali sie kilku rysek na 20to letnim aucie...
zaproponowali 5000 mniej, na koncu stwierdzili ze jakby byl manual to by wzieli
Zapomniales o słowach kluczowych w opisie-klasyk,jedyny taki,ostatni prawdziwy mercedes,rarytas dla konesera itd
z ciekawości sprawdzilem przebiegi na allegro,na 460 szt w124 tylko ok 30 szt ma przebieg powyzej 400 tys km
No tak, bo w sumie zamiast kręcić liczniki można chodzić do parku i wyrywać torebki starym babciom. I śmiać się z frajerek, bo wszystkie myślą, że w parku jest bezpiecznie. A przecież każdy prawdziwy cwaniak wie, że nie jest, więc są same sobie winne, że chodzą do parku.
_________________ Poznań: 22,5cm
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015
ide do biedry podpierdolić coś na śniadanie,bezrobotny jestem to przeciez moge
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015
anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Dziwne ...
bardziej przykre
Przykro to mi było jak sprzedawałem swoje dwa samochody, których przebiegi były x2 niż większość z allegro i przez to się musiałem bujać po 1,5 roku z każdym, bo banda kretynów wierzy, że 49/50 posiadaczy 2.0HDI jeździ 10k rocznie i fura z niemiec jest świeżo po serwisie dlatego w PL kosztuje mniej niż w DE
No ale tak, to handlarze wciskają na siłe takie auta tym biednym oszukiwanym baranom.
w idealnym swiecie wszyscy powinni klamac i po problemie
bo niedopuszczalne jest przeciez aby klamczuszki handlarskie przeslaly klamac i zaczely sie sypac ogromne kary finansowe i ew. pozbawienie wolnosci w rażących przypadkach...
lepiej zwalic wine na naiwniakow... O!